camperdream-71f4e1c9d1e286ed45de61b7d55e8058.jpg

Camperdream

OSW erkende auto inkoper in Nijverdal
Wij zijn officieel dealer van Carado (made by Hymer) , VANtourer buscamper (made by Knaus) en RAPIDO.

Bij ons heeft u een ruime keuze in nieuwe en jong gebruikte campers en staat uw camper er niet bij dan kunnen wij uitstekend bemiddelen in de aanschaf van een camper.
Persoonlijke benadering, onafhankelijk en persoonlijk advies is ons sterke punt. Onze klanten komen bij ons omdat ze weten en ook in de praktijk ervaren dat wij hun wensen als uitgangspunt nemen.
Wij beschikken over een showroom van 1100m² en een modern Servicecenter voor jaarlijkse onderhoud aan zowel campers als auto's, opbouw van accessoires zoals een satelliet, zonnepaneel, navigatie, luifels, APK en andere herstelwerkzaamheden aan al uw camper en caravan.

Waar bij een ander de service bij de verkoop ophoudt gaat deze bij ons als vanzelf sprekend verder.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:30
Dinsdag
08:00 - 17:30
Woensdag
08:00 - 17:30
Donderdag
08:00 - 17:30
Vrijdag
08:00 - 17:30
Zaterdag
09:15 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Camperdream

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Nijverdal? Camperdream is een OSW erkende auto opkoper in Nijverdal. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Camperdream zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Camperdream in Nijverdal brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)