1772717b992a9f9b27ea6da78efd1d60508e3b73.png

Campermakelaar - Friesland

OSW erkende caravan/camper inkoper in Leeuwarden

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 3 van 3 beoordelingen


uit HARLINGEN op 28-01-2019
9
10
We hebben met dit bedrijf een hele goede ervaring gehad, heel klantvriendelijk en ze hielden ons voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen over de verkoop. Ook de afhandeling van de verkoop en overdracht zijn perfect verlopen. zonder meer een bedrijf waar ik zo weer zaken mee zou willen doen.

Reactie van bedrijf
Hartelijk bedankt!

Hartelijke groet Martijn en Rachel Bierma
uit breda op 14-01-2019
9
10
Zeer enthousiaste, betrouwbare makelaar die absoluut snel reageert op vragen. Heeft zelf veel campe()er ervaring en weet waar hij het over heeft. Ik ben professioneel geholpen met de aankoop van een camper in Friesland. Zelfs toen er enkele puntjes van discussie waren met de verkoper heeft de makelaar dit adequaat opgelost en naar ieders tevredenheid is de deal rond gekomen. Ik kan deze camper makelaar van harte aanbevelen en ben erg happy met mijn aankoop.
uit vlagtwedde op 19-06-2018
10
10
komt afspraken na
correcte afhandeling
iets waar je op kunt bouwen en vertrouwen

Je caravan verkopen aan Campermakelaar - Friesland

Wil je, je camper/caravan verkopen aan een RDW erkende camper/caravan inkoper in Leeuwarden? Campermakelaar - Friesland is een OSW erkende camper/caravan opkoper in Leeuwarden. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Campermakelaar - Friesland zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de camper/caravan worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de camper/caravan ook bij Campermakelaar - Friesland in Leeuwarden brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)