caravan-autohandel-brabant--7a6d8803b0a1c02b2b8e249315b9b268.png

Caravan-Autohandel Brabant

OSW erkende auto inkoper in Roosendaal
Ons bedrijf Caravan – Autohandel Brabant is gespecialiseerd in de In – en Verkoop van gebruikte tour caravans en auto’s.

Al onze caravans die bij ons binnen komen worden altijd eerst door ons na gekeken of ze wel veilig zijn voor op de weg zo checken wij de verlichting,banden,onderstel,elektra en of ze wel water dicht zijn, als alles goed is maken wij indien nodig de caravan van buiten en binnen schoon en pas dan zetten wij de caravan online.

Zelfde geldt voor een auto als deze binnen komt word ook de auto volledig na gekeken door ons indien nodig word er door ons een nieuwe apk op de auto gezet en krijgt hij een klein beurtje, dan krijgt de auto zowel van buiten als binnen een poets beurt en word dan online op internet geplaatst.

Ook vind u bij ons regelmatig leuke auto’s en caravans die geschikt zijn voor de export wij kunnen voor u alle documenten + verzekering verzorgen dus hier heeft u als klant geen omkijken verder naar.

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Caravan-Autohandel Brabant

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Roosendaal ? Caravan-Autohandel Brabant is een OSW erkende auto opkoper in Roosendaal . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Caravan-Autohandel Brabant zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Caravan-Autohandel Brabant in Roosendaal brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)