Caravan Inkoop A Fiseler

frankenstraat 5 (route)
heumen

Klantwaarderingen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Deel dit bedrijf

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 10 van 24 beoordelingen


Aanbevolen door klant
9
Service
9
Bereikbaarheid
9
Klantvriendelijk

Netjes geholpen. Professioneel. Snel en kordaat. Zeer tevreden. Gelijk vrijwaardingbewijs op telefoon. Contant geld.


Anton uit Klundert
9 maandag 06 juli 2020
Aanbevolen door klant
9
Service
8
Bereikbaarheid
10
Klantvriendelijk

Duidelijke afspraak gemaakt en deze werd nagekomen. De (ver)koop is snel en professioneel afgehandeld en meneer had zichzelf voorbereid om een winkel te vinden waarbij het papieren eigendom kon laten overzetten en vrijwaren (Primera). Daaraan zie je dat hij zijn afspraak wilde nakomen.


Adrie uit BARENDRECHT
9 maandag 22 juni 2020
Aanbevolen door klant
10
Service
10
Bereikbaarheid
10
Klantvriendelijk

Snelle en correcte afhandeling van de verkoop van mijn caravan, door een klantvriendelijk é en gemoedelijk heer Fiseler.


Wim uit Doetinchem
10 woensdag 17 juni 2020
Aanbevolen door klant
9
Service
9
Bereikbaarheid
9
Klantvriendelijk


Harrie uit Putten
9 zondag 31 mei 2020
Aanbevolen door klant
10
Service
10
Bereikbaarheid
10
Klantvriendelijk

Zeer prettige ervaring met Dhr, Fiseler ! Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Geen poespas, maar ongeveinsd en recht door zee, netjes en vlot afgehandeld. Schat de caravan op waarde op een eerlijke manier, wat goed is goed, minder is gewoon minder. Heel anders dan andere caravan handelaren die voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. En de betaling en vrijwaring direct gerealiseerd, gewoon prettig. Ik kan hem oprecht aan iedereen aanbevelen en zal hem zeker in gedachten houden bij zowel een verkoop maar ook zeker koop. Want je weet wat je aan hem hebt en eerlijkheid duurt het langst en dat straalt hij ook uit.


Will uit VINKEL
10 maandag 25 mei 2020
Aanbevolen door klant
8
Service
8
Bereikbaarheid
9
Klantvriendelijk

29 april 2020 contact gezocht met het bedrijf. Ik heb verteld over de staat van de caravan en foto's gestuurd. Zeer snel prijs overeengekomen. 1 mei heb ik de caravan naar Katwijk NB gebracht ik was toch in de buurt , dat hoefde niet voor niets! Aangekomen, korte inspectie en het geld stond al op de rekening. Nergens gedoe over.Top bedrijf. Als alles zo ging in Nederland...


J uit Sittard
9 vrijdag 01 mei 2020
Aanbevolen door klant
9
Service
9
Bereikbaarheid
9
Klantvriendelijk

Ben zeer tevreden over de manier van zaken doen.alles in relaxte sfeer.geen blabla bla maar gewoon eerlijk.kan dit bedrijf met plezier aanbevelen.


Jan uit Nuenen
9 maandag 24 februari 2020
Aanbevolen door klant
7
Service
7
Bereikbaarheid
7
Klantvriendelijk

Afspraak is afspraak geen gezeur met van ziet er minder uit 9 of zo.


Maurice uit Schiedam
8 zaterdag 08 februari 2020
Aanbevolen door klant
9
Service
8
Bereikbaarheid
9
Klantvriendelijk

Afspraak is afspraak. Zeer vriendelijk en deskundig.


Edwin uit Tilburg
8 zondag 19 januari 2020
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Ook nu weer een meer dan prettige ervaring. Wederom cf. afspraak netjes en vlot afgehandeld. Prima prijs voor een al wat oudere, verdere prima, caravan mogen ontvangen. Dhr. Fiseler in casu caravan-inkoop is een oer Hollandse man, die afspraken nakomt, stipt is en vlot handelt. Onder genot van een kop koffie, hij heeft per slot van rekening net een uur achter het stuur gezeten, is het prettig zaken doen en worden zaken netjes afgehandeld. Cash op tafel, vrijwarring binnen een paar tellen gerealiseerd en vervolgens is de beste man binnen een kwartier weer op pad. Wij houden hem zeker in gedachten mochten we ooit weer een caravan, zonder deze in te willen ruilen, te koop hebben.


D.R. uit Breukelen
9 zaterdag 02 november 2019