caravanbedrijf-de-valk-f7aeb3288ad88c1357c8a64004e692b2.png

Caravanbedrijf de Valk

OSW erkende caravan/camper inkoper in Barneveld

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 10 van 36 beoordelingen


uit genk op 01-12-2018
10
10
prima
uit vlaardingen op 12-10-2018
9
10
onze dethleffs 430db werd afgelopen woensdag bekeken en opgehaald door Jesse van valk caravans wat een super aardig en net persoon hebben echt de caravan met 1 goed gevoel van de hand gedaan aan dit bedrijf en hebben ook gezegd wat onze wensen zijn voor de volgende caravan en daar zij Jesse ik hou jullie op de hoogte ............... Jesse ga zo door je bent een topper
uit Goes op 29-09-2018
9
10
Wij hebben met caravanbedrijf de Valk eerlijk en prettig zaken gedaan. Eigenaar Jesse kwam s'avond nog onze caravan ophalen en alles is correct en snel afgehandelt. Een aanrader voor het verkopen van je caravan!
uit Amersfoort op 28-09-2018
10
10
Komen afspraken goed en snel na, top!
uit IJsselstein op 29-08-2018
8
10
Komt zijn afspraken na.
uit Hulst op 08-08-2018
8
10
Prettige samenwerking, vlotte afwerking
uit Soest op 07-08-2018
10
10
Jesse is deskundig, vriendelijk en zeer klantgericht. Kan De Valk echt aanraden!
uit Almere op 31-07-2017
10
10
Caravan bedrijf de Valk uit Barneveld heeft zich volkomen aan de afspraken gehouden heeft prettig, correct en deskundig personeel. Het is een aanrader om met hen in zee te gaan. Had niet verwacht dat het allemaal zo vlot en netjes zou verlopen. Nogmaals als je je caravan wilt verkopen neem met hen contact op.
uit Ede op 20-07-2017
10
10
Vorige week een Adria gekocht bij De Valk, caravan is deze week perfect afgeleverd, schoon de beloofde dingen aanwezig en een goede uitleg gehad.
Bij thuiskomst vonden wij de voortent te groot en in overleg met het bedrijf zijn zij voor ons een andere tent wezen zoeken. Vandaag de tent opgehaald en deze was helemaal nieuw. Perfecte service en ze komen hun beloftes na. Ga zo door.
uit Waalwijk op 01-07-2017
10
10
Top ervaring!
Eind juni een caravan gekocht. Zeer vriendelijk, deskundig, eerlijk, behulpzaam.
Yesse, ga zo door! Hartelijk dank voor alles. De 10 is dik en dik verdiend.

Je caravan verkopen aan Caravanbedrijf de Valk

Wil je, je camper/caravan verkopen aan een RDW erkende camper/caravan inkoper in Barneveld? Caravanbedrijf de Valk is een OSW erkende camper/caravan opkoper in Barneveld. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Caravanbedrijf de Valk zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de camper/caravan worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de camper/caravan ook bij Caravanbedrijf de Valk in Barneveld brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)