Voor een zorgeloze verkoop!

Caravanbedrijf de Valk

Adresgegevens

Van Zuijlen van Nieveltlaan 61
3771 AB Barneveld

Telefoon: 06-42107122
E-mail: ln.klavedfjirdebnavarac@ofni
Website: http://www.caravanbedr...

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Beoordelingen

9

9/10 - 35 beoordelingen

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 10 van 35 beoordelingen


uit vlaardingen op 12-10-2018
9
10
onze dethleffs 430db werd afgelopen woensdag bekeken en opgehaald door Jesse van valk caravans wat een super aardig en net persoon hebben echt de caravan met 1 goed gevoel van de hand gedaan aan dit bedrijf en hebben ook gezegd wat onze wensen zijn voor de volgende caravan en daar zij Jesse ik hou jullie op de hoogte ............... Jesse ga zo door je bent een topper
uit Goes op 29-09-2018
9
10
Wij hebben met caravanbedrijf de Valk eerlijk en prettig zaken gedaan. Eigenaar Jesse kwam s'avond nog onze caravan ophalen en alles is correct en snel afgehandelt. Een aanrader voor het verkopen van je caravan!
uit Amersfoort op 28-09-2018
10
10
Komen afspraken goed en snel na, top!
uit IJsselstein op 29-08-2018
8
10
Komt zijn afspraken na.
uit Hulst op 08-08-2018
8
10
Prettige samenwerking, vlotte afwerking
uit Soest op 07-08-2018
10
10
Jesse is deskundig, vriendelijk en zeer klantgericht. Kan De Valk echt aanraden!
uit Almere op 31-07-2017
10
10
Caravan bedrijf de Valk uit Barneveld heeft zich volkomen aan de afspraken gehouden heeft prettig, correct en deskundig personeel. Het is een aanrader om met hen in zee te gaan. Had niet verwacht dat het allemaal zo vlot en netjes zou verlopen. Nogmaals als je je caravan wilt verkopen neem met hen contact op.
uit Ede op 20-07-2017
10
10
Vorige week een Adria gekocht bij De Valk, caravan is deze week perfect afgeleverd, schoon de beloofde dingen aanwezig en een goede uitleg gehad.
Bij thuiskomst vonden wij de voortent te groot en in overleg met het bedrijf zijn zij voor ons een andere tent wezen zoeken. Vandaag de tent opgehaald en deze was helemaal nieuw. Perfecte service en ze komen hun beloftes na. Ga zo door.
uit Waalwijk op 01-07-2017
10
10
Top ervaring!
Eind juni een caravan gekocht. Zeer vriendelijk, deskundig, eerlijk, behulpzaam.
Yesse, ga zo door! Hartelijk dank voor alles. De 10 is dik en dik verdiend.
uit Didam op 23-12-2016
10
10
Uitstekend, niets aan toe te voegen.