caravanbedrijf-de-valk-f7aeb3288ad88c1357c8a64004e692b2.png

Caravanbedrijf de Valk

Koperensteeg 41 (route)
Wekerom

Klantwaarderingen

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten
Deel dit bedrijf

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 10 van 51 beoordelingen


Aanbevolen door klant
9
Service
8
Bereikbaarheid
10
Klantvriendelijk

Heel goede ervaring met dit bedrijf. Komt afspraken na, caravan wordt grondig geinspecteerd vervolgens wordt alles door Jesse netjes afgehandeld inclusief betaling en vrijwaring. Dit bedrijf is een echte aanrader.


Jef uit Cadier en Keer
9 donderdag 27 februari 2020
Aanbevolen door klant
8
Service
3
Bereikbaarheid
8
Klantvriendelijk

Wel jammer is dat het bedrijf moeilijk bereikbaar is. Weinig tot geen reactie op whats app


Bert uit Barneveld
7 maandag 03 februari 2020
Aanbevolen door klant
7
Service
7
Bereikbaarheid
8
Klantvriendelijk

Snel en adequaat afgehandeld


Jaap uit Barneveld
8 vrijdag 15 november 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Afspraken werden nagekomen en bij de controle werden feitjes onderling (h)erkend.


Fons uit Holten
8 woensdag 30 oktober 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Heel vriendelijk, geboden naar waarde en zeer netjes en vriendelijk behandeld. Caravan op afgesproken datum opgehaald


Angela uit St. Willebrord
8 woensdag 30 oktober 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

de caravan heb ik op donderdag bij osw te koop gezet, op vrijdag bericht dat er een koper was deze heeft op vrijdag gebeld alles zover besproken en een week later heeft hij hem opgehaald. de persoon was heel vriendelijk en eerlijk over de staat van de caravan. de betaling ging ook prima. ik ben erg tevreden dat ik het zo gedaan heb en niet particulier. je weet gelijk wat je hebt en het duurt niet lang.


marion uit Venlo
10 woensdag 11 september 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Snelle reactie en goede afspraken. Grondige inspectie van de caravan is terecht. Vrijwaring en bankbetaling erg goed uitgelegd en goed geregeld. Ondanks de vertraging die Jesse eerder op de dag had opgelopen was hij heel geduldig en vriendelijk om me alles uit te leggen. De 'tien' die ik geef is helemaal voor hem! Een gouden man! Laurens, Oostkapelle


Laurens uit Dordrecht
10 zaterdag 10 augustus 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Uitstekende ervaring. Na deskundig onderzoek door Jesse of de caravan voldeed aan mijn opgave, was de verdere afhandeling ook financieel snel geregeld. Keurig nette behandeling. Daarom kan ik dit bedrijf aanbevelen.


Dirk uit Den Burg
9 woensdag 24 juli 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Via OSW de caravan aangeboden, maar de afhandeling door Caravanbedrijf de Valk zet de puntjes op de i. Hoe Jesse alles doet en afhandelt daar kan iedereen zich een voorbeeld aannemen….. een echte aanrader.. Betrouwbaar, deskundig en zeer correct. Een absolute aanrader


Ralf uit Geleen
10 dinsdag 21 mei 2019
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Verkoop is vlot verlopen.


Johan uit Overijse
7 donderdag 25 april 2019