caravanhandel-brabant-a5f5c43ecae114f436ee6510f1cffe04.png

Caravanhandel Brabant

OSW erkende auto inkoper in Roosendaal
Wij zijn gespecialiseerd in tweedehands caravans en vouwwagens. Zo hebben wij altijd diverse caravans van topkwaliteit te koop. Dus bent u op zoek naar een top occasion voor een scherpe prijs, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons vindt u al caravans vanaf €250,- en vouwwagens vanaf €100,-

Ook voor onderdelen voor zowel caravans als vouwwagens bent u bij ons aan het juiste adres.

Doordat wij veel op de weg zitten werken wij alleen op afspraak. Dus wilt u langs komen om een caravan/vouwwagen te komen bekijken neem dan vooraf contact op voor een afspraak.

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Op afspraak

Je auto verkopen aan Caravanhandel Brabant

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Roosendaal? Caravanhandel Brabant is een OSW erkende auto opkoper in Roosendaal. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Caravanhandel Brabant zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Caravanhandel Brabant in Roosendaal brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)