damme-autos-ee5207767c7bd9f63f1ac6fa4faf7e06.png

Damme auto's

OSW erkende auto inkoper in Elshout
Damme Auto’s B.V. is een universele Bovag occasiondealer die zich concentreert op de in- en verkoop van zorgvuldig geselecteerde occasions.
Tevens kunt u bij ons terecht voor betaalbaar onderhoud aan de door u bij ons aangekochte auto. De bedrijven waar Damme Auto’s B.V. mee samenwerkt kunnen al jarenlang tot vaste, betrouwbare inkoopadressen gerekend worden, waarmee door deze jarenlange relatie ook een persoonlijke band opgebouwd is. Deze jarenlange samenwerking en persoonlijke band staan garant voor de aankoop van eerlijke en betrouwbare auto’s voor u. Alle auto’s hebben een kloppend aantoonbare kilometerhistorie (Nationale Auto Pas), zijn veelal slechts bereden door 1 bestuurder en dus ook direct van 1e eigenaar afkomstig, daarnaast worden alleen auto’s ingekocht waarvan de onderhoudshistorie bekend en navraagbaar is.
Eigenaar Martijn Damme, 41 jaar, is reeds meer dan 20 jaar actief in de autobranche en heeft na zijn opleiding aan het instituut voor de autobranche in Driebergen (IVA) ervaring opgedaan binnen alle afdelingen van het (dealer)autobedrijf, wat heeft geleid tot een brede kennis van auto’s, alles wat daar mee te maken heeft en een uitgebreid netwerk binnen de autobranche. Deze kennis, ervaring en contacten worden sinds januari 2002 aangewend als zelfstandig ondernemer om u op een betaalbare manier te voorzien van goede en betrouwbare occasions.
Naast deze kennis, contacten, lage kostenstructuur en bewezen expertise hanteert Damme Auto’s B.V. tevens het principe van “lage marges en hoge omloopsnelheid” wat er toe leidt dat Damme Auto’s B.V. in nagenoeg alle gevallen tot de goedkoopste eerlijke autobedrijven van Nederland behoort.

De voorraadmix van Damme Auto’s B.V. bestaat uit gebruikte auto’s in de prijsrange van € 5.000,= tot € 35.000,= voor elk wat wils dus. Staat de door u gewenste occasion niet op voorraad, houdt u dan toch onze website in de gaten want onze voorraad wisselt dagelijks en wordt ook minimaal 2 keer per dag bijgewerkt op onze real-time site. Dit houdt tevens in dat u bij ons nooit wordt teleurgesteld, de auto’s die op onze lijst staan zijn ook altijd daadwerkelijk aanwezig!
Al met al genoeg redenen om eens een bezoek aan ons bedrijf te brengen en wellicht tot de aanschaf van een mooie nieuwe occasion over te gaan.
Graag tot ziens in Elshout!

Martijn Damme

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Damme auto's

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Elshout? Damme auto's is een OSW erkende auto opkoper in Elshout. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Damme auto's zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Damme auto's in Elshout brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)