de-autogalerij-nl-00d1478d191d4fc505877a7fad345f38.png

De autogalerij.nl

OSW erkende auto inkoper in Wormerveer
Welkom bij De Autogalerij.nl

Even voorstellen:

De Autogalerij.nl is een jong bedrijf waar u terecht kunt voor een eerste klas gebruikte auto. Vanuit onze vestiging in Wormerveer bieden wij u in Noord-Holland een assortiment dealer-ingeruilde auto's aan. Met een steeds wisselende voorraad van ca. 80 auto's, die bestaat uit verschillende merken in diverse prijsklassen, zit er altijd iets interessants bij. En inruil is altijd bespreekbaar.

Service en Kwaliteit staat bij ons op nummer 1. De prijzen zijn gebaseerd op "zo-meenemen". Grote beurt en 3 maanden garantie zijn tegen meerprijs mogelijk.

We willen graag dat iedere klant echt tevreden is. Mond tot mondreclame is tenslotte de beste reclame.

Tot ziens bij,

De Autogalerij.nl

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan De autogalerij.nl

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Wormerveer ? De autogalerij.nl is een OSW erkende auto opkoper in Wormerveer . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. De autogalerij.nl zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij De autogalerij.nl in Wormerveer brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)