de-botenhal-katwijk-d9f388557642cfe88084ca78edc1d5d5.png

De Botenhal Katwijk

OSW erkende auto inkoper in Katwijk
De Botenhal staat voor kwaliteit. Alle producten en diensten binnen ons bedrijf zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Een goede service naar onze klanten vinden wij belangrijk. U toch ook?

We hebben al jarenlange ervaring in datgene wat wij doen! U kunt daarom ook altijd rekenen op onze expertise.

Voor zowel boten als scooters bieden wij stalling aan in onze loods. Het biedt vele voordelen, zoals geen aangroei van algen op het onderwaterschip, minder slijtage en verkleuring van uw boot en het is bovendien minder diefstalgevoelig. Uw boot of scooter is veilig opgeslagen.

U kunt uw boot of scooter zowel in de winter als in de zomer bij ons stallen. Voornamelijk in de winter is het populair om uw boot of scooter te stallen. U kunt tegen scherpe tarieven uw boot of scooter stallen.

De Botenhal Katwijk is dealer van Evinrude en Tohatsu motoren. Wij zijn officiële dealer van deze merken. Onze expertise over deze merken is erg hoog en we kunnen u daarom goed adviseren.

U vindt bij ons niet alleen diverse modellen in de showroom, maar u krijgt bij ons een goed en eerlijk advies welke buitenboordmotor het beste bij u en uw boot past. Op deze manier heeft u jarenlang plezier van uw buitenboordmotor.

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
8:30 - 18:00
Vrijdag
8:30 - 18:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Op afspraak

Je auto verkopen aan De Botenhal Katwijk

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Katwijk? De Botenhal Katwijk is een OSW erkende auto opkoper in Katwijk. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. De Botenhal Katwijk zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij De Botenhal Katwijk in Katwijk brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)