de-haas-v-o-f--733060a9ea0f60a59b519eb784fb5506.jpg

De Haas V.O.F.

OSW erkende auto inkoper in Hilversum

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 1 van 1 beoordelingen


uit Rotterdam op 22-01-2017
1
10
Sla dit bedrijf maar over. Vooraf gebeld dat wij wilden langskomen voor een auto en of deze nog beschikbaar was, omdat wij drie uur moesten rijden met onze drie maanden oude dochter. Afspraak gemaakt en bij aankomst bleek dat ze twee afspraken gemaakt hadden en de auto verkocht hadden aan de afspraak voor ons. Wij zijn niet gebeld of op de hoogte gebracht. Drie uur met een baby voor niets gereden en benzine verstookt. Achteraf maar goed, want de auto had flink schade die niet gefotografeerd was. Omdat de koper op dat moment de auto aan het overschrijven was konden wij de auto nog bekijken. Al bij al een geluk bij een ongeluk. Eerste indruk was niet best, slordige presentatie van het bedrijf. Wees gewaarschuwd.

Je auto verkopen aan De Haas V.O.F.

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Hilversum? De Haas V.O.F. is een OSW erkende auto opkoper in Hilversum. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. De Haas V.O.F. zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij De Haas V.O.F. in Hilversum brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)