de-hoek-dealer-occasions-d8453f8d639864ba84aa12438a54cc46.png

De Hoek Dealer Occasions

OSW erkende auto inkoper in Heerhugowaard
Wij zijn een jong universeel autobedrijf met vooral dealer occasions. Door onze goede relatie met veel merkdealers in de regio zijn wij in staat om tegen zeer scherpe prijzen de beste occasions in te kopen. Wij zijn gespecialiseerd in het inkopen van de juiste auto’s, in de juiste uitvoeringen en vooral ook voor de juiste prijzen. Doordat wij een kleine marge hanteren kunt u direct profiteren van onze scherpe prijzen. Mocht de auto van uw keuze er niet bij staan gaan wij graag op zoek naar een geschikte occasion voor u.

Ook voor inruil, financieringen en verzekeringen kunt u bij ons terecht.

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden

Maandag
09:30 - 17:30
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 17:30
Zondag
Op afspraak

Je auto verkopen aan De Hoek Dealer Occasions

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Heerhugowaard? De Hoek Dealer Occasions is een OSW erkende auto opkoper in Heerhugowaard. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. De Hoek Dealer Occasions zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij De Hoek Dealer Occasions in Heerhugowaard brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)