de-hoek-dealer-occasions-d8453f8d639864ba84aa12438a54cc46.png

De Hoek Dealer Occasions

Pascalstraat 33 (route)
Heerhugowaard

Klantwaarderingen

Openingstijden

Maandag
09:30 - 17:30
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 17:30
Zondag
Op afspraak
Deel dit bedrijf

Over De Hoek Dealer Occasions

Wij zijn een jong universeel autobedrijf met vooral dealer occasions. Door onze goede relatie met veel merkdealers in de regio zijn wij in staat om tegen zeer scherpe prijzen de beste occasions in te kopen. Wij zijn gespecialiseerd in het inkopen van de juiste auto’s, in de juiste uitvoeringen en vooral ook voor de juiste prijzen. Doordat wij een kleine marge hanteren kunt u direct profiteren van onze scherpe prijzen. Mocht de auto van uw keuze er niet bij staan gaan wij graag op zoek naar een geschikte occasion voor u.

Ook voor inruil, financieringen en verzekeringen kunt u bij ons terecht.

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn schroom dan niet om contact met ons op te nemen.


Reviews - gemiddeld cijfer: 3

Schrijf een review
Aanbevolen door klant
1
Service
1
Bereikbaarheid
1
Klantvriendelijk

Heb hier een Peugeot 308THP gekocht. Vond de manier van omgang al niet echt prettig maar de auto was mooi dus toch maar gekocht. Onderweg naar huis begon motorstoring lampje te branden. Gelijk gebeld maar was al 5 uur en er was geen monteur dus hebben we afgesproken dat ik de auto bij mij thuis in de buurt bij een garage uit zou laten lezen. Hierbij kwamen een aantal problemen naar voren. Toen ik ze daar mee confronteerde wouden ze nergens meer van weten. Ik kon hem alleen wel langs brengen en voor mijn kosten laten repareren. Ook wouden ze de koop niet ongedaan maken. Of mij financieel wat compenseren voor de kosten die ik moest maken voor reparatie. Heb hem daar uiteraard niet laten repareren. Ook een factuur voor de aankoop zou mij toegezonden worden. Ik heb hem nog steeds niet ontvangen. Ze zijn niet duur. Maar je word genaaid waar je bij staat. Dikke oplichters bende daar met zeer slechte service. Dus zeker een afrader.


Jan uit Foxhol
1 zondag 19 januari 2020
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Niet kopen daar. Als ze je centen hebben, dan komen ze hun afspraken niet meer na. Reparaties worden beloofd maar nooit uitgevoerd. Bij mij was beloofd een aircoreparatie, olielekkage herstel, sleutelcover vervanging en een tank benzine, er is niets van dat alles gedaan. De zogenaamde APK was afgemeld met een lampje die los lag te rammelen in de behuizing van het linkerachterlicht, dus de rest van de keuring zal ook wel niks voor gesteld hebben. De airco reparatie heeft amper 2 weken gewerkt, de auto lekt nog steeds olie, dus de sleutelcover heb ik zelf maar gedaan. Bij deze mijn motivatie, ver weg blijven van Hoek.


Ruud uit Alkmaar
1 maandag 25 september 2017
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Onze Volvo s 40 hier gekocht. Rijden er nu ruim een jaar mee zonder problemen. vorige week terug geweest voor de apk en wederom netjes geholpen. klasse bedrijf in ons opzicht


patrick uit nederhorstenberg
9 maandag 24 april 2017