deinum-franeker-b-v--c6c82f79b620689b680ccac0d354fb5d.png

Deinum Franeker B.V.

OSW erkende auto inkoper in Franeker
Autobedrijf Deinum is de officiële dealer van het merk Opel voor heel Z.W. Friesland, met vestigingen in zowel Sneek, Bolsward en Franeker. Bij elk van deze vestigingen kunt u terecht voor het bepalen van de keuze voor een nieuwe auto of een uitstekende occasion in alle soorten en prijsklassen. Maar u kunt natuurlijk ook gebruik maken van de perfecte service voor het onderhoud, reparatie of schade herstel aan uw auto.

Als erkend distributeur en reparateur van dit merk kunt u met al uw vragen over uw auto bij ons terecht. Of uw auto een APK keuring moet hebben of gewoon een grote of kleine onderhoudsbeurt nodig heeft, bij ons bent u aan het juiste adres. Wanneer u een schade aan uw auto heeft dan kunt u deze via ons zorgeloos laten herstellen. Autobedrijf Deinum B.V. is namelijk officieel Schade Garant dealer.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Deinum Franeker B.V.

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Franeker ? Deinum Franeker B.V. is een OSW erkende auto opkoper in Franeker . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Deinum Franeker B.V. zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Deinum Franeker B.V. in Franeker brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)