diesveld-mobiel-b1ccebc6f4b879252f729c0c779ab9d8.gif

Diesveld Mobiel

OSW erkende auto inkoper in Noordwijkerhout
Diesveld Mobiel is al 28 jaar actief als autobedrijf, waarvan de laatste 7 jaar gevestigd in Noordwijkerhout en bijna 20 jaar met een serieuze motorafdeling. We hebben ons door de jaren heen ontwikkeld als een gezellige buurtgarage waar iedereen, voor alle mobiliteitszaken, welkom is. Een heel breed bedrijf dus.

U kunt goed bij ons terecht voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, motor, brommer, of scooter. In principe kunnen we elk merk en type voertuig leveren. Hebben we geen geschikt voertuig voor u in voorraad, dan kunt u een zoekopdracht plaatsen.

Diesveld Mobiel repareert, pleegt onderhoud, en herstelt schades aan uw auto, motor, brommer en scooter. We voeren alle voorkomende reparaties uit aan alle voorkomende voertuigen. Vervangen en repareren van banden voor scherpe prijzen, uitlijnen met laser apparatuur, apk keuringen, vernieuwen en repareren van voorruiten, etc etc. Voor het herstellen van schades zijn we in het bezit van een richtbank, diverse soorten lasapparatuur en veel ander equipement.

Voorhout huisvest, vanwege onze geschiedenis, veel van onze klanten. Speciaal voor deze trouwe klanten en natuurlijk ook voor minder historische en nieuwe klanten, hebben we in Voorhout een breng- en haallocatie opgericht, zodat we ook voor deze mensen een gezellige vertrouwde buurtgarage kunnen blijven.

Voor noodsituaties zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Transport van uw auto, motor of scooter voeren we uit met eigen transportmiddelen en onze goed geoutilleerde servicewagen. Daarnaast bieden wij u professionele pechhulp in binnen- en buitenland in samenwerking met de Bovag pechhulp organisatie.

In ons assortiment vind u producten van Castrol en BP oliën en aanverwanten artikelen. Accesoires van Auto-line, MDi, High Way Hawk, Grand Canyon en andere. Poetsmiddelen van Autoglym. Reinigers en dopes van Forte. Verzekeringen van Orion Direct en Polis Direct.


Openingstijden

Maandag
8:00 - 18:00
Dinsdag
8:00 - 18:00
Woensdag
8:00 - 18:00
Donderdag
8:00 - 18:00
Vrijdag
8:00 - 18:00
Zaterdag
9:00 - 13:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Diesveld Mobiel

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Noordwijkerhout? Diesveld Mobiel is een OSW erkende auto opkoper in Noordwijkerhout. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Diesveld Mobiel zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Diesveld Mobiel in Noordwijkerhout brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)