divan-cars-d1b5f277117c36aa4f699331966ce816.png

Divan Cars

OSW erkende auto inkoper in Rotterdam
Welkom op de website van Divan Cars Rotterdam. Voor ons is het leveren van kwaliteit en het bieden van service een hoogstaand streven. Onze occasions zijn stuk voor stuk betrouwbare en veilige auto's. Als een auto door ons verkocht wordt, is dat niet minder dan een visitekaartje van ons bedrijf.
Wij hebben altijd minimaal 50 zorgvuldig geselecteerde auto’s staan.
Ook kunt u bij ons uw auto inruilen. Bekijk nu onze occasions en kom langs in onze showroom. De koffie staat klaar !
Wij zijn RDW-erkend en kunnen uw nieuw aangekochte auto op uw naam zetten. Al onze auto’s zijn gecontroleerd op een juiste kilometerstand bij het NAP. Hierdoor weet u altijd dat u een betrouwbare aankoop doet. Wij zijn aangesloten bij het bureau voor voertuigdocumentatie en -informatie (VWE). Dit betekent dat u zaken doet met een professionele organisatie.

Prijzen op de website zijn meeneemprijzen. Inruil, onderhoud en garantie is mogelijk, vraag naar de voorwaarden. Mochten er fouten staan vermeld, dan kunnen daaraan geen rechten worden ontleend.

Divan cars, een duidelijk verhaal, een duidelijke zaak !

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Divan Cars

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Rotterdam? Divan Cars is een OSW erkende auto opkoper in Rotterdam. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Divan Cars zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Divan Cars in Rotterdam brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)