dusseldorp-deventer-bv-c86571ec23f2f6c7b731876dcdaec138.png

Dusseldorp Deventer BV

OSW erkende auto inkoper in Deventer
Dusseldorp Automotive is een familiebedrijf dat inmiddels al vier generaties bestaat. De oorsprong van het bedrijf ligt in een fietsenzaak aan de Varkensmarkt te Lichtenvoorde. De toenmalige ondernemer Dusseldorp is daar in 1909 zijn “handel en reparateurschap in rijwielen” gestart. De fietsenzaak heeft later plaatsgemaakt voor Garage Dusseldorp: "Reparatie-inrichting Automobielen en Motoren, Luxe verhuur van 5- en 7-persoons-wagens, Touringcars voor binnen- en buitenland en Electro Technisch Bureau".

Eind 1958 verhuist Garage Dusseldorp naar Apeldoorn en gaat zich met een nieuwgebouwde werkplaats, magazijn en kantoor vestigen aan Kanaal-Noord 114 te Apeldoorn.
In hetzelfde jaar wordt door Dusseldorp de eerste BMW-automobiel verkocht. Kort daarna wordt Garage Dusseldorp (in 1959) de eerste door de fabriek erkende BMW-dealer van Nederland.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Dusseldorp Deventer BV

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Deventer ? Dusseldorp Deventer BV is een OSW erkende auto opkoper in Deventer . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Dusseldorp Deventer BV zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Dusseldorp Deventer BV in Deventer brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)