e-t-coevorden-86ea9d22cd16f7e71b15c2e36dabfdd7.png

E.T. Coevorden

OSW erkende auto inkoper in Coevorden
Bij ET Coevorden werken 5 gespecialiseerde en gemotiveerde monteurs die met grote zorg en kennis uw Land Rover onderhouden, repareren, ombouwen of aanpassen naar uw specifieke wensen.

Wij hebben 4 bruggen in onze werkplaats. Ook hebben wij een aparte ruimte waar diagnose & servicebeurten uitgevoerd worden. Ook de APK voor uw Land Rover of Rangerover verzorgen wij voor u.

Het is mogelijk om samen met een monteur te sleutelen aan uw Land of RangeRover. Onze monteurs werken in een moderne werkplaats met de laatste technieken en gereedschappen.

Ook nieuwe type’s Land & RangeRover zijn voor ons geen probleem en kunnen wij voor u repareren. Uitlezen van uw LandRover of RangeRover is geen probleem, hier hebben wij een geavanceerd diagnose systeem voor waar de allernieuwste software in staat om zo alle problemen te kunnen verhelpen.

Teven kunt u bij ons terecht voor het monteren en balanceren van uw banden.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 12:30
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan E.T. Coevorden

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Coevorden ? E.T. Coevorden is een OSW erkende auto opkoper in Coevorden . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. E.T. Coevorden zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij E.T. Coevorden in Coevorden brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)