e-van-corstanje-v-o-f--5c5cabcba8b49df7981bff128dd6f097.jpg

E van Corstanje v.o.f.

OSW erkende auto inkoper in Eindhoven
Autobedrijf Corstanje is een dynamisch autobedrijf gevestigd op de Speelheuvelweg 14a te Eindhoven.

Ons team bestaat uit twee personen (vader en zoon). Wij hebben jarenlange ervaring opgedaan met in- en verkoop van gebruikte auto's. Met deze ervaring en passie voor het autovak kunnen wij garant staan voor deskundige zorg voor uw voertuig.

Wij zijn in 1976 gestart en ons klantenbestand blijft nog steeds groeien. Een tevreden klant levert immers nieuwe klanten!

U kunt ons bezoeken en een proefrit maken of hier een afspraak maken met onze werkplaats, waar wij al het onderhoud en de reparaties verrichten.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 13:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan E van Corstanje v.o.f.

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Eindhoven? E van Corstanje v.o.f. is een OSW erkende auto opkoper in Eindhoven. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. E van Corstanje v.o.f. zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij E van Corstanje v.o.f. in Eindhoven brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)