eav-handelsonderneming-a8ed0fcfbf0274aa6badd5595878487e.png

EAV-Handelsonderneming

OSW erkende auto inkoper in Tilburg

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 1 van 1 beoordelingen


uit Tilburg op 27-11-2016
1
10
Koop niks bij deze man.. hij naait je dubbel en dwars met kapotte motoren. Onlangs een suzuki gekocht en afbetaald via een bankoverschrijving en nu de papieren van de motor niet krijgen. Altijd een smoesje klaar staan. Afspraken maken en niet nakomen. Ben sinds 16 november 8x langs zijn woonadres gereden om de papieren van de motor te halen en elke keer wanneer hij zegt dat hij thuis is is hij niet thuis.. kortom geen respectievelijke ondernemer maar een oplichter. KOOP NIKS BIJ DEZE BEDRIJF!!!!! Op whatsapp stuurt hij ik wil de motor terug want heb iemand die er meer voor wilt geven terwijl ik de motor al afbetaald heb en hij al een meer dan een week rondloopt met het geld dat ik betaald heb. Hij had het geld zo snel mogelijk nodig zodat hij inkopen kon gaan doen in het buitenland.. Bespaar jezelf een hoop moeite en koop niks bij deze man.

Je auto verkopen aan EAV-Handelsonderneming

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Tilburg? EAV-Handelsonderneming is een OSW erkende auto opkoper in Tilburg. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. EAV-Handelsonderneming zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij EAV-Handelsonderneming in Tilburg brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)