eddo-autos--e94c374d8e74bc9109a905f2cf39b3c8.png

Eddo Auto's

OSW erkende auto inkoper in ROSMALEN
Eddo Auto's is een RDW erkend autobedrijf met ruim 10 jaar ervaring. Door onze jarenlange ervaring en connecties in de Nederlandse automobielbranche kan Eddo Auto’s u de auto’s leveren die u wilt.

Eddo Auto’s is een relatief klein bedrijf, waardoor we de kosten in de hand- en daardoor laag houden. Dit stelt ons in staat te werken met lagere winstmarges en resulteert derhalve in een hoge omloopsnelheid. Door de kwaliteit die we leveren en natuurlijk de zeer scherpe prijzen die we in staat zijn te bieden beschikken we inmiddels over een sterk groeiende klantenkring door geheel Nederland.

Wij trachten onze klanten vertrouwen te bieden en zijn ervan overtuigd dat we dit bereiken door onze service en klantvriendelijkheid.

Ook kunt u bij ons terecht voor autotransport met een 24/7 sleepservice door heel Nederland en Europa. Voor recensies verwijs u graag naar mijn advertentie op Marktplaats.nl.

Tevens bieden wij ondersteuning bij het importeren en exporteren van auto's

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Eddo Auto's

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in ROSMALEN ? Eddo Auto's is een OSW erkende auto opkoper in ROSMALEN . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Eddo Auto's zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Eddo Auto's in ROSMALEN brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)