euro-garage-17642914edaddeea37c0527758a4f45d.jpg

Euro Garage

OSW erkende auto inkoper in Den Dolder
Euro Car Service is ontstaan uit de samenwerking tussen Bas Irik en Erik Florissen. Bas was jarenlang eigenaar van een succesvol universeel garagebedrijf terwijl Erik zijn sporen verdiend heeft in de dealerwereld.

Het feit dat zij beiden vanuit een andere achtergrond hetzelfde doel nastreven, bracht veel nieuwe ideeën over het autobedrijf van de toekomst: een universeel, klantgericht, onafhankelijk en vooral klantvriendelijk bedrijf waar niet de auto’s maar de klanten centraal staan.

Elk automerk heeft zijn eigen dealerorganisatie, elke dealer heeft zijn eigen showroom en werkplaats. Op dit moment zijn hier al grote verschuivingen waar te nemen. De huidige structuur van de autobranche zal in zijn geheel in de komende jaren drastisch gaan veranderen, mede door de ontwikkelingen op het internet.

De markt wordt toegankelijker, transparanter en sneller. Onderhoud aan auto’s zal worden los gekoppeld van de verkoop. Garagebedrijven zullen steeds minder merk gebonden en dus merk onafhankelijk worden.

De directie en medewerkers van Euro Car Service zijn zich bewust van deze situatie. Wij hebben ons tot dan ook tot doel gesteld om het vertrouwen van onze klanten keer op keer te winnen en te bevestigen door onze volledig transparante manier van werken.

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:00
Dinsdag
07:30 - 18:00
Woensdag
07:30 - 18:00
Donderdag
07:30 - 18:00
Vrijdag
07:30 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Euro Garage

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Den Dolder? Euro Garage is een OSW erkende auto opkoper in Den Dolder. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Euro Garage zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Euro Garage in Den Dolder brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)