a4536e6e254a0a8569bd082cf21332a71034ed13.jpg

Exclusiveoutletcars

OSW erkende auto inkoper in Drachten
Exclusiveoutletcars is een dynamisch bedrijf met liefde voor mooie, sportieve en betrouwbare auto’s. Wij bieden een A-selectie aan van de merken BMW, Audi en VW en meer gerenommeerde merken. Onze occasions zijn met name afkomstig zijn van merkdealers en leasemaatschappijen. Hierbij letten we bij onze inkoop op zowel de optische als de technische staat van de auto’s.

Belangrijk is en centraal staat de klant en zijn of haar gevoel. Het gevoel over ons bedrijf maar vooral ook het gevoel over de mogelijke aankoop van een auto.

Alle occasions welke wij aanbieden hebben een aantoonbare onderhoudshistorie en km stand. Wij brengen geen afleverkosten in rekening tenzij anders of specifiek vermeld. Genoemde prijzen zijn inclusief tenaamstelling en elke occasion wordt bij exclusiveoutletcars afgeleverd met een uitgebreide onderhoudsinspectie.
Wij adverteren met de minimale meeneemprijs. Eventuele garantiepakketten en overige zaken zijn tegen meerprijs tenzij anders vermeld in de advertentie.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
13:00 - 17:00

Je auto verkopen aan Exclusiveoutletcars

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Drachten? Exclusiveoutletcars is een OSW erkende auto opkoper in Drachten. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Exclusiveoutletcars zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Exclusiveoutletcars in Drachten brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)