fakkert-groep-2d48be1bafff061f09f2d7b1e3eff9f9.jpg

Fakkert Groep

OSW erkende auto inkoper in Zwaag
Welkom bij Fakkert Hoorn BV

Van harte welkom op de pagina van de Fakkert Groep. Alle service die de hedendaagse automobilist nodig heeft, vindt u bij ons onder één dak. Fakkert Groep staat voor kwaliteit. Dat betekent dat wij ervoor zorgen dat onze klanten ook nog lang na de aankoop of reparatie met plezier bij ons terug willen komen.
De Fakkert Groep heeft vestigingen in Zwaag-Hoorn, Schagen en Zaandam.

Het gaat bij ons om wat in het vakjargon "aftersales" heet. Wij investeren graag in beleefde vakkundige mensen met trots in eigen kunnen en kennis. Ook investeren wij in een prettige werkplek en dito sfeer. De Fakkert Groep voldoet aan alle kwaliteitsnormen.

Met vriendelijke groet,

Fakkert Hoorn BV.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Fakkert Groep

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Zwaag? Fakkert Groep is een OSW erkende auto opkoper in Zwaag. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Fakkert Groep zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Fakkert Groep in Zwaag brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)