Flits Cars

Ruitersvaartseweg 6 (route)
Terheijden

Klantwaarderingen

Openingstijden

Geen openingstijden bekend.
Deel dit bedrijf

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 6 van 6 beoordelingen


Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Ik heb een BMW 325 ci smg gekocht top bedrijf


Fred uit Dordrecht
10 zondag 20 augustus 2017
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Heb hier een Opel vectra uit 2001 gekocht met maar 179xxxkm NAP hierbij heb ik ook 3 maanden garantie gekregen voor €450 . Na 2 maanden had ik een klein probleempje met een motorstoring. Ik heb hierover gebeld naar ze en gelijk dezelfde dag hebben ze de probleem opgelost. Super service, ze houden hun netjes aan de gemaakte afspraken... Top!


Marcel uit Utrecht
9 vrijdag 11 augustus 2017
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Mevrouw C uit Rotterdam heeft een auto gekocht bij ons, dit betreft een Peugeot 307 uit 2002 zilver grijs met 5 deurs. Tijdens de verkoop is duidelijk aangegeven dat deze auto goed rijd maar wel een mankement heeft. De mankement is dat het een elektrische storingen betreft. Hierdoor heeft de verkoop dan ook plaatsgevonden voor een bedrag van €800 (normaliteit is de prijsklasse van deze auto +/- €1500-€2000) ook hiervan was mevrouw van op de hoogte. We zijn zelfs €100 tegemoet gekomen voor een onderdeel die mevrouw nog diende aan te schaffen. Na enkele weken nam ze contact op om het gehele bedrag terug te eissen, omdat haar eigen garage de auto helemaal verprutst had. Nu schrijft deze mevrouw een heel ander verhaal hier over hoe het is gegaan, hier zijn wij zeker niet van gediend aangezien wij als 1 van de beste vermeld staan!


Flits cars uit Zwijndrecht
10 donderdag 10 augustus 2017
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Mijn eerste auto gekocht bij Flits cars , heel klantvriendelijk , meneer heeft mij geholpen met het uitzoeken wat het beste bij mij past ( weinig verbruik , weinig wegenbelasting ) , leuke Corsatje met weinig km , rijdt nog prima , geen problemen . ZEER TEVREDEN ....AANRADER!!!!!!


Kelly uit Breda
9 donderdag 10 augustus 2017
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Altijd eerlijk en oprecht over de auto's we hebben inmiddels 2 keer een auto van hun mogen kopen en nooit problemen gehad werd altijd netjes te woord gestaan en geholpen onze volgende auto gaan we zeker daar weer halen echt een aanrader dit bedrijf Mvg


Den uit Rotterdam
9 donderdag 10 augustus 2017
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Ze doen zich eerlijker voor dan ze zijn, ze zeggen dat ze je gaan helpen met het repareren van de verborgen gebreken waar ze de auto mee hebben verkocht. Uit eindelijk doen ze dus werkelijk niks! Verder kopen ze auto's op met apk en kijken ze deze verder niet na voor dat ze hem verkopen. Je koopt daag dus een loop of sloop auto voor een hoop geld! Meneer vertelde over een klant die een auto bij hun had gekocht met een kapotte versnellingsbak! Ze schakelen storingen uit waardoor de computers van de auto's op hol slaan ipv deze te repareren. Ik heb daar een auto gekocht waar van de achter remmen het totaal niet doen, computerstoring, auto start niet en er is aan alle kanten aan deze auto gerommeld. Ze beloven je koeien met gouden oren maar ze maken je blij met een dooie mus! Een auto moet veilig zijn! Zeker als er met een baby in gereden word! Dat zijn de auto's bij deze garage dus totaal niet! Koop hier absoluut geen auto!


C uit Rotterdam
1 vrijdag 27 januari 2017