Flits Cars

OSW erkende auto inkoper in Terheijden

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 6 van 6 beoordelingen


uit Dordrecht op 20-08-2017
10
10
Ik heb een BMW 325 ci smg gekocht top bedrijf
uit Utrecht op 11-08-2017
9
10
Heb hier een Opel vectra uit 2001 gekocht met maar 179xxxkm NAP hierbij heb ik ook 3 maanden garantie gekregen voor €450 . Na 2 maanden had ik een klein probleempje met een motorstoring. Ik heb hierover gebeld naar ze en gelijk dezelfde dag hebben ze de probleem opgelost. Super service, ze houden hun netjes aan de gemaakte afspraken... Top!
uit Zwijndrecht op 10-08-2017
10
10
Mevrouw C uit Rotterdam heeft een auto gekocht bij ons, dit betreft een Peugeot 307 uit 2002 zilver grijs met 5 deurs. Tijdens de verkoop is duidelijk aangegeven dat deze auto goed rijd maar wel een mankement heeft. De mankement is dat het een elektrische storingen betreft. Hierdoor heeft de verkoop dan ook plaatsgevonden voor een bedrag van €800 (normaliteit is de prijsklasse van deze auto +/- €1500-€2000) ook hiervan was mevrouw van op de hoogte. We zijn zelfs €100 tegemoet gekomen voor een onderdeel die mevrouw nog diende aan te schaffen. Na enkele weken nam ze contact op om het gehele bedrag terug te eissen, omdat haar eigen garage de auto helemaal verprutst had. Nu schrijft deze mevrouw een heel ander verhaal hier over hoe het is gegaan, hier zijn wij zeker niet van gediend aangezien wij als 1 van de beste vermeld staan!
uit Breda op 10-08-2017
9
10
Mijn eerste auto gekocht bij Flits cars , heel klantvriendelijk , meneer heeft mij geholpen met het uitzoeken wat het beste bij mij past ( weinig verbruik , weinig wegenbelasting ) , leuke Corsatje met weinig km , rijdt nog prima , geen problemen . ZEER TEVREDEN ....AANRADER!!!!!!
uit Rotterdam op 10-08-2017
9
10
Altijd eerlijk en oprecht over de auto's we hebben inmiddels 2 keer een auto van hun mogen kopen en nooit problemen gehad werd altijd netjes te woord gestaan en geholpen onze volgende auto gaan we zeker daar weer halen echt een aanrader dit bedrijf

Mvg
uit Rotterdam op 27-01-2017
1
10
Ze doen zich eerlijker voor dan ze zijn, ze zeggen dat ze je gaan helpen met het repareren van de verborgen gebreken waar ze de auto mee hebben verkocht. Uit eindelijk doen ze dus werkelijk niks! Verder kopen ze auto's op met apk en kijken ze deze verder niet na voor dat ze hem verkopen. Je koopt daag dus een loop of sloop auto voor een hoop geld! Meneer vertelde over een klant die een auto bij hun had gekocht met een kapotte versnellingsbak! Ze schakelen storingen uit waardoor de computers van de auto's op hol slaan ipv deze te repareren. Ik heb daar een auto gekocht waar van de achter remmen het totaal niet doen, computerstoring, auto start niet en er is aan alle kanten aan deze auto gerommeld. Ze beloven je koeien met gouden oren maar ze maken je blij met een dooie mus! Een auto moet veilig zijn! Zeker als er met een baby in gereden word! Dat zijn de auto's bij deze garage dus totaal niet! Koop hier absoluut geen auto!

Je auto verkopen aan Flits Cars

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Terheijden? Flits Cars is een OSW erkende auto opkoper in Terheijden. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Flits Cars zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Flits Cars in Terheijden brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)