frank-automotoren--4a93efd7b462a9d359bdd25dbaf25eb1.png

Frank Automotoren

OSW erkende auto inkoper in BERGHEM
Gaandeweg heb ik me gespecialiseerd in het uitruilen van motoren/ versnellingsbakken en andere grote reparaties. Ook voor eventueel klein
en/of groot onderhoud alsmede APK ben ik u graag van dienst. Door mijn uitgebreide netwerk kan ik u snel voorzien van de door u gezochte motor/ onderdelen.

Distributieriem vervangen, koppeling vervangen, een onderhoudsbeurt, apk,… inderdaad ook voor groot en klein onderhoud bent u bij Frank automotoren op het juiste adres! klanten zien dat ik met veel toewijding en ervaring aan auto’s werk, waardoor ze graag het gehele onderhoud aan mij uitbesteden.

Mijn uitgangspunt voor reparaties en revisies is vervangen wat defect is en behouden wat goed is. Zo werkt het in het onderhoud ook. Met dien verstande dat die delen die voorspelbaar voor het volgende onderhoud interval verslijten, natuurlijk ook vervangen worden om stilstand te voorkomen.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 21:00
Dinsdag
08:00 - 21:00
Woensdag
08:00 - 21:00
Donderdag
08:00 - 21:00
Vrijdag
08:00 - 21:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Frank Automotoren

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in BERGHEM ? Frank Automotoren is een OSW erkende auto opkoper in BERGHEM . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Frank Automotoren zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Frank Automotoren in BERGHEM brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)