gam-motoren-35f536c375fe7e9f4655a6cbba96ea1c.png

GAM Motoren

OSW erkende motor inkoper in Kamerik
Gert Altena Motoren is gevestigd in Kamerik (Woerden). Het adres voor de motorrijder die op zoek is naar kwaliteit en ouderwetse gezelligheid. Na 35 jaar ervaring vinden wij het nog steeds het allerleukst om direct contact met de klant te hebben. Geen poppetjes en nummertjes maar gewoon meteen de juiste aanspreekpersoon. Wij hebben een ruime voorraad gebruikte motoren en kunnen ook op zoek gaan naar uw droommotor. Wij werken uitsluitend samen met betrouwbare leveranciers.

Bij ons kunt U terecht voor :

Kleding en accessoires
Onderhoud en reparatie
Schadetaxatie en schadeherstel
Diagnose
Communicatie en navigatiesystemen
Motoraanhanger verhuur
Winterstalling
En nog veel en veel meer!

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
13:00 - 18:00
Woensdag
13:00 - 18:00
Donderdag
13:00 - 18:00
Vrijdag
13:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je motor verkopen aan GAM Motoren

Wil je, je motor verkopen aan een RDW erkende motor inkoper in Kamerik? GAM Motoren is een OSW erkende motor opkoper in Kamerik. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. GAM Motoren zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de motor worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de motor ook bij GAM Motoren in Kamerik brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)