gar-roelofsen-de6824a8bc231ded859a3d680d91382c.png

Gar Roelofsen

OSW erkende auto inkoper in Neder-Betuwe
Een autobedrijf dat uitstekende kwaliteit en snel, maar een goede service biedt, zo kan Garage Roelofsen zich omschrijven. Onze Garage Roelofsen staat bekend om de korte reparatietijd en de snelle levering van onverwachte delen die niet op voorraad zijn.

In de werkplaats van dit autobedrijf vindt u een team van 3 ervaren en bedreven monteurs. Deze vaklui zorgen ervoor dat uw auto zo snel mogelijk weer de weg op kan. Al onze monteurs zijn als BOVAG-gecertificeerd en blijven constant cursussen en trainingen volgen om up to date te blijven. U kunt bij Garage Roelofsen dus met elk probleem terecht, groot of klein.

Jan en Jan-Willem Roelofsen hechten een grote waarde aan persoonlijke aandacht, maar boven alles aan uiteraard een eerlijk advies. Bij Garage Roelofsen bent u dan ook geen nummer, maar een klant met een naam, of het nou om occasions of campers gaat. Door de grootte van het bedrijf is het voor de medewerkers mogelijk om persoonlijk betrokken te zijn bij de klant én dit ook te blijven.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Gar Roelofsen

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Neder-Betuwe? Gar Roelofsen is een OSW erkende auto opkoper in Neder-Betuwe. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Gar Roelofsen zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Gar Roelofsen in Neder-Betuwe brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)