gar-roelofsen-de6824a8bc231ded859a3d680d91382c.png

Gar Roelofsen

Dalwagenseweg 38 (route)
Neder-Betuwe

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Deel dit bedrijf

Over Gar Roelofsen

Een autobedrijf dat uitstekende kwaliteit en snel, maar een goede service biedt, zo kan Garage Roelofsen zich omschrijven. Onze Garage Roelofsen staat bekend om de korte reparatietijd en de snelle levering van onverwachte delen die niet op voorraad zijn.

In de werkplaats van dit autobedrijf vindt u een team van 3 ervaren en bedreven monteurs. Deze vaklui zorgen ervoor dat uw auto zo snel mogelijk weer de weg op kan. Al onze monteurs zijn als BOVAG-gecertificeerd en blijven constant cursussen en trainingen volgen om up to date te blijven. U kunt bij Garage Roelofsen dus met elk probleem terecht, groot of klein.

Jan en Jan-Willem Roelofsen hechten een grote waarde aan persoonlijke aandacht, maar boven alles aan uiteraard een eerlijk advies. Bij Garage Roelofsen bent u dan ook geen nummer, maar een klant met een naam, of het nou om occasions of campers gaat. Door de grootte van het bedrijf is het voor de medewerkers mogelijk om persoonlijk betrokken te zijn bij de klant én dit ook te blijven.


Nog geen reviews