garage-autoweerd-utrecht-468cf52452fcc5f4cb5eaa8c74dfafe9.png

Garage Autoweerd Utrecht

OSW erkende auto inkoper in Utrecht
Het grootste APK-keuringsstation van Utrecht-centrum is tevens de oudste Daihatsu-dealer van Nederland met zes objectieve A.P.K. keurmeesters in vaste dienst. Sinds 2013 is autobedrijf Autoweerd ook aangesloten bij het grootste onafhankelijke garageconcept van Nederland: Vakgarage Autoweerd Utrecht.
Het garagebedrijf is ook aangesloten bij SchadeGARANT en herstelt uw autoschade voor de grotere verzekeringsmaatschappijen. Gratis vervangend vervoer.

In samenwerking met Waeco is Autoweerd tevens het adres voor quick-service voor uw airco, glasreparaties of ruitvervanging.

Wij zijn ook een montageadres voor zomer - en winterbanden met de goedkoopste overdekte opslag van Utrecht met een eigen bandenhotel.

Daarbij zijn we ook een erkend montage-adres voor trekhaken.

We bieden professioneel autoverhuur via het Autohopper-concept. In elke klasse de goedkoopste huurauto, bus, shortlease of aanhangwagen (met en zonder huif). Voor verhuur van dakdragers, dakkoffers, skiboxen, sneeuwkettingen en meer kunt u ook altijd bij ons terecht.

Openingstijden

Maandag
07:30 - 17:30
Dinsdag
07:30 - 17:30
Woensdag
07:30 - 17:30
Donderdag
07:30 - 17:30
Vrijdag
07:30 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 16:30
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Garage Autoweerd Utrecht

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Utrecht? Garage Autoweerd Utrecht is een OSW erkende auto opkoper in Utrecht. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Garage Autoweerd Utrecht zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Garage Autoweerd Utrecht in Utrecht brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)