garage-de-vries-van-hal-5c1d3d416fa0484d9f7b0110a7cb5246.gif

Garage de Vries van Hal

OSW erkende auto inkoper in Slootdorp
Garage de Vries - van Hal; klaar voor de toekomst.

In 1995 is Richard van Hal bij autobedrijf A.S. de Vries begonnen als stageloper. Na een gedegen opleiding (autotechnicus 2e en 1e, plus het APK keurmeester diploma) kon Richard in 2003 deelnemen in de VOF.
Hiermee kwam nog geen eind aan de ambities van Richard, want in 2009 heeft hij de werkplaats volledig overgenomen van Arie en Betty de Vries.
Om de jeugd op te leiden tot een goede techneut zijn wij een officieel leerbedrijf van de Innovam.

In 2010 - 2011 is de werkplaats volledig op de schop gegaan en uitgebreid met ongeveer 200 vierkante meter. De werkplaats is ingericht met vijf bruggen.Ook is de hoogte van het plafond aangepast, zodat er nu ook bedrijfswagen en campers gekeurd en gerepareerd kunnen worden. Alle benodigde testapparatuur is aanwezig.
Uitlijnen kunnen wij nu ook in eigen huis met onze geavanceerde uitlijnapparatuur. Omdat momenteel bijna elke auto geleverd wordt met een airco zal deze ook regelmatig bijgevuld moeten worden en getest op lekkage. Ook voor deze service kunt u bij ons terecht.
Momenteel staan er vijf zeer gemotiveerde techneuten klaar om uw auto te onderhouden.

Richards vrouw Lucinda doet de administratie en zorgt ervoor dat de facturen op tijd verstuurd worden.

Zoals u kunt zien, wij zijn klaar voor de toekomst.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:15
Dinsdag
08:00 - 17:15
Woensdag
08:00 - 17:15
Donderdag
08:00 - 17:15
Vrijdag
08:00 - 17:15
Zaterdag
09:00 - 14:30
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Garage de Vries van Hal

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Slootdorp? Garage de Vries van Hal is een OSW erkende auto opkoper in Slootdorp. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Garage de Vries van Hal zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Garage de Vries van Hal in Slootdorp brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)