garage-janssen-1b996c0e1b39d198d929466b98f10534.gif

Garage Janssen

OSW erkende auto inkoper in Wanssum
Garage Janssen Wanssum bestaat al meer dan 50 jaar in Wanssum Noord Limburg. GJW is een garagebedrijf waar u terecht kunt voor aankoop en onderhoud van personenauto’s, bedrijfsauto’s en vrachtauto’s.

Sinds een aantal jaren zijn wij gevestigd in ons modern ingerichte bedrijfspand aan de Stayerhofweg 4A. Hier beschikken wij over een autowasserette en een AVIA onbemand tankstation. Dit alles om u nog beter van dienst te zijn op mobiliteitsgebied.

Onze werkplaats is ingericht volgens de laatste normen op het gebied van meet-, test-, en afstellingapparatuur. Hier staan onze goed opgeleide allround vakmensen ter beschikking om u snel en vakkundig van dienst te zijn. Wij hebben het begrip "Service" hoog in het vaandel staan!

Onze bedrijfsactiviteiten bestaan uit:

-Verkoop van nieuwe- en gebruikte personenauto’s
-Verkoop van nieuwe- en gebruikte bedrijfsauto’s
-APK I en APK II
-Onderhoud en reparatie van alle merken auto’s en bedrijfswagen
-Schade herstel en afwikkeling
-Airco afvul- en teststation
-Autoruitschadereparatie en vervangen
-Verkoop van gebruikte trucks en trailers
-Truck en trailer service
-Truckverhuur
-Autowasserette
-Naast bovengenoemde bedrijfsactiviteiten zijn we ook actief op het gebied van leasing en financiering in diverse vormen

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Garage Janssen

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Wanssum? Garage Janssen is een OSW erkende auto opkoper in Wanssum. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Garage Janssen zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Garage Janssen in Wanssum brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)