garage-meertens-bv-00823adb257fd34dcd4b8008780f6eb6.png

Garage Meertens BV

Monseigneur Willigersstraat 14 (route)
Gronsveld

Klantwaarderingen

Openingstijden

Maandag
08:00 - 19:00
Dinsdag
08:00 - 19:00
Woensdag
08:00 - 19:00
Donderdag
08:00 - 19:00
Vrijdag
08:00 - 19:00
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
Deel dit bedrijf

Over Garage Meertens BV

Welkom op de bedrijfspagina van Garage Bèr Meertens BV te Gronsveld.

Al meer dan 35 jaar staan wij garant voor kwaliteit, service en betaalbaar autorijden. Onze vakbekwame technici brengen uw auto in een modern uitgeruste werkplaats graag weer in topconditie!

Uit een zorgvuldig samengestelde occasionvoorraad, bieden wij U een ruime keuze gebruikte auto’s. In deze digitale showroom kunt u alle occasions uitgebreid bekijken. Staat de auto van Uw dromen er niet bij, laat het ons dan weten. Wij kunnen er namelijk voor zorgen dat u altijd bij ons slaagt.

De passie voor techniek zat al van jongs af aan in het bloed bij Bèr Meertens. Het sleutelen aan fietsen en brommers werd rond 18-jarige leeftijd natuurlijk voor auto’s verruild. Het samenstellen en ontwikkelen van nieuwe auto’s bij de Daf fabriek in Born (NedCar) werd dan ook een fulltime job. De overige vrije uren bleven niet onbenut. Die werden gebruikt om de auto’s te repareren in de garage aan huis, zijn enige echte hobby. Zo werd onbewust een eigen klantenkring opgebouwd.
Het investeren in zijn hobby kon dan ook niet uitblijven. De garage aan huis werd ingeruild voor een grote schuur, en al gauw daarna voor een klein autobedrijf waarin hij al niet meer alleen werkzaam was.
En dan na meer dan 20 dienstjaren verder was het dan eindelijk zover. Zijn hobby werd zijn werk!
Doordat de garage activiteiten zo waren toegenomen en uitgegroeid waren tot een volwaardig autobedrijf, werd besloten om de fulltime job bij NedCar te beëindigen. Dit was een grote stap in zijn carrière. Garage Bèr Meertens is toen ontstaan. Klanten konden nu altijd bij hem terecht.

Een aantal jaren later deed zich de mogelijkheid voor om een groter autobedrijf binnen de dorpskern over te nemen. Een bedrijf met een eigen showroom, ruime werkplaats, magazijn en wasplaats. Een droom ging dan ook in vervulling toen de overname afgerond werd.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een full-service autobedrijf. De passie voor de techniek is ook onder het personeel terug te vinden. Er wordt gewerkt in een leuke, gezellige en open sfeer waarin de belangen van de klant centraal staan.


Reviews - gemiddeld cijfer: 8

Schrijf een review
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Deze garage is een aanrader U kunt gerust hier een auto kopen. Tevens is de achteraf service geen probleem, vader en zoon staan met heel hun hart achter hun product


Ajm uit Maastricht
8 woensdag 29 juni 2016