garage-meertens-bv-00823adb257fd34dcd4b8008780f6eb6.png

Garage Meertens BV

OSW erkende auto inkoper in Gronsveld
Welkom op de bedrijfspagina van Garage Bèr Meertens BV te Gronsveld.

Al meer dan 35 jaar staan wij garant voor kwaliteit, service en betaalbaar autorijden. Onze vakbekwame technici brengen uw auto in een modern uitgeruste werkplaats graag weer in topconditie!

Uit een zorgvuldig samengestelde occasionvoorraad, bieden wij U een ruime keuze gebruikte auto’s. In deze digitale showroom kunt u alle occasions uitgebreid bekijken. Staat de auto van Uw dromen er niet bij, laat het ons dan weten. Wij kunnen er namelijk voor zorgen dat u altijd bij ons slaagt.

De passie voor techniek zat al van jongs af aan in het bloed bij Bèr Meertens. Het sleutelen aan fietsen en brommers werd rond 18-jarige leeftijd natuurlijk voor auto’s verruild. Het samenstellen en ontwikkelen van nieuwe auto’s bij de Daf fabriek in Born (NedCar) werd dan ook een fulltime job. De overige vrije uren bleven niet onbenut. Die werden gebruikt om de auto’s te repareren in de garage aan huis, zijn enige echte hobby. Zo werd onbewust een eigen klantenkring opgebouwd.
Het investeren in zijn hobby kon dan ook niet uitblijven. De garage aan huis werd ingeruild voor een grote schuur, en al gauw daarna voor een klein autobedrijf waarin hij al niet meer alleen werkzaam was.
En dan na meer dan 20 dienstjaren verder was het dan eindelijk zover. Zijn hobby werd zijn werk!
Doordat de garage activiteiten zo waren toegenomen en uitgegroeid waren tot een volwaardig autobedrijf, werd besloten om de fulltime job bij NedCar te beëindigen. Dit was een grote stap in zijn carrière. Garage Bèr Meertens is toen ontstaan. Klanten konden nu altijd bij hem terecht.

Een aantal jaren later deed zich de mogelijkheid voor om een groter autobedrijf binnen de dorpskern over te nemen. Een bedrijf met een eigen showroom, ruime werkplaats, magazijn en wasplaats. Een droom ging dan ook in vervulling toen de overname afgerond werd.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een full-service autobedrijf. De passie voor de techniek is ook onder het personeel terug te vinden. Er wordt gewerkt in een leuke, gezellige en open sfeer waarin de belangen van de klant centraal staan.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 19:00
Dinsdag
08:00 - 19:00
Woensdag
08:00 - 19:00
Donderdag
08:00 - 19:00
Vrijdag
08:00 - 19:00
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Garage Meertens BV

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Gronsveld? Garage Meertens BV is een OSW erkende auto opkoper in Gronsveld. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Garage Meertens BV zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Garage Meertens BV in Gronsveld brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)