garage-pelikaan-35da306b8e40166b2135ad58bbca204e.png

Garage Pelikaan

OSW erkende auto inkoper in Vlaardingen
Garage Pelikaan is een universeel garagebedrijf in Vlaardingen, dat al ruim 30 jaar bestaat.
Wij repareren en onderhouden personenauto's en bedrijfswagens tot 3500 kilo van alle merken. Tevens kunt u bij ons terecht voor de jaarlijkse apk-keuringen , schadeherstel, banden, accu's , airco. Ook voor een volledige schade-expertise en reparatie kunt u bij ons terecht.

Garage Pelikaan hecht ook veel waarde aan een goede relatie met u als klant. Met ons ervaren team stellen wij alles in het werk om u de service en kwaliteit te leveren die u van ons mag verwachten. Wij hebben de juiste mensen in huis om u op een vertrouwde manier van dienst te kunnen zijn. Zij hebben hart voor uw auto en zijn pas tevreden als alles gesmeerd loopt.

voor een hele zorg minder !

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Op afspraak

Je auto verkopen aan Garage Pelikaan

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Vlaardingen? Garage Pelikaan is een OSW erkende auto opkoper in Vlaardingen. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Garage Pelikaan zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Garage Pelikaan in Vlaardingen brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)