garage-ter-veld-b961d68ddf277653203b21ceeb7b37f4.png

Garage Ter Veld

OSW erkende auto inkoper in Grijpskerk
Garage Ter Veld is al meer dan 50 jaar een begrip in Grijpskerk en omstreken, maar door goede contacten ook ver daar buiten. Ons bedrijf is ook Jaap en Geke Ter Veld; de bedrijfsleiders die graag met mensen omgaan en altijd de tijd nemen voor de klanten, om ze bij te staan in een juiste keuze van een nieuwe auto of occasions.
Voor het onderhoud van alle merken auto's zijn er 3 ervaren monteurs in dienst welke beschikking hebben over de juiste gereedschappen om vrijwel ieder merk auto te onderhouden of te repareren.

Ons diensten pakket bestaat verder uit:
Onderhoud en reparaties alle merken auto's.
Levering lichte FIAT bedrijfswagens.
APK keuring.
Schade afhandeling, ruitreparatie / vervanging.
24/7 Mitsubishi Mobiliteits Service.

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Garage Ter Veld

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Grijpskerk ? Garage Ter Veld is een OSW erkende auto opkoper in Grijpskerk . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Garage Ter Veld zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Garage Ter Veld in Grijpskerk brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)