Garage Willem

OSW erkende auto inkoper in Vlaardingen
Garage Willem II is een niet merkgebonden autobedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in de autobranche waar u uitstekende service en persoonlijke aandacht kunt verwachten. Met onze ervaring, deskundigheid en service is uw auto bij ons dus op de goede plaats voor onderhoud, reparatie en A.P.K. voor ieder merk.


Wij zijn in bezit van moderne diagnose apparatuur om ook elektronische storingen op te lossen. Voor reparatie en onderhoud maken wij gebruik van fabrieksgegevens en onderhoudsschema's van alle gangbare merken, daarnaast kunt u bij ons terecht om uw aircosysteem te controleren ofwel te onderhouden.


Wij als Garage Willem II begrijpen dat uw tijd zeer kostbaar is.
U kunt bij ons kosteloos gebruik maken van onze HAAL EN BRENG SERVICE. Uw auto wordt op het afgesproken tijdstip voor de deur opgehaald en na de werkzaamheden weer afgeleverd. Tevens bieden wij ook een leenauto aan.


Voor meer Info kunt altijd langskomen of bellen.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Garage Willem

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Vlaardingen? Garage Willem is een OSW erkende auto opkoper in Vlaardingen. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Garage Willem zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Garage Willem in Vlaardingen brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)