garagebedrijf-bmr-5766fc05c71f94458666cc14b5d8492a.png

Garagebedrijf BMR

Newtonstraat 49 (route)
Tiel

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Deel dit bedrijf

Over Garagebedrijf BMR

Het bedrijf is ontstaan vanuit onze passie voor oldtimers en klassieke auto’s. Naast de revisie (link naar revisie-oldtimers) werkzaamheden en het leveren van motordelen voor deze auto’s, hebben wij een prachtige showroom ingericht met een unieke collectie aan motorvoertuigen. Door de diversiteit is er een bijzondere sfeer gecreëerd.

Op de begane grond kunt u voornamelijk de klassiekers, daterend vanaf 1914, bekijken. Hierbij kunt u denken aan onder andere MG’s, Jaquars, Porsches en Bentley’s.
Naast de auto’s hebben wij ook een collectie aan klassieke motor- en bromfietsen. Deze zijn te bewonderen op de eerste verdieping.

Uiteraard kunt u onze verzameling bezichtigen door een bezoek te brengen aan onze showroom.

In onze ruime werkplaats wordt met de grootste zorg aan uw auto gewerkt.
Ons goed opgeleide personeel werkt met alle zorgvuldigheid aan alle vitale delen van uw auto, of het nu om remmen gaat of om het plaatsen van bijvoorbeeld een nieuwe motor.
Op de schokbrekertestbank kunnen wij via de monitor zien hoe goed de wegligging van uw auto is en daar een reparatie advies op geven. Op de remmentestbank kunnen wij zien hoe de remmen werken en zien we gelijk of uw auto niet naar één kant trekt.

Bij motor storingen aan een moderne auto lezen wij eerst de motor stuureenheid uit. Deze moet aangeven of er een storing aanwezig is. Mocht er een bepaald onderdeel zijn die de storing veroorzaakt wordt er bij ons eerst gekeken of het onderdeel gerepareerd kan worden.
Mocht dat niet het geval zijn gaan we kijken wat er de voor u de goedkoopste oplossing is.

Onderhoud aan uw auto is al kostbaar genoeg!
Bij ons gaat het erom dat u snel en tevreden weer op weg gaat!


Nog geen reviews