garagebedrijf-bmr-5766fc05c71f94458666cc14b5d8492a.png

Garagebedrijf BMR

OSW erkende auto inkoper in Tiel
Het bedrijf is ontstaan vanuit onze passie voor oldtimers en klassieke auto’s. Naast de revisie (link naar revisie-oldtimers) werkzaamheden en het leveren van motordelen voor deze auto’s, hebben wij een prachtige showroom ingericht met een unieke collectie aan motorvoertuigen. Door de diversiteit is er een bijzondere sfeer gecreëerd.

Op de begane grond kunt u voornamelijk de klassiekers, daterend vanaf 1914, bekijken. Hierbij kunt u denken aan onder andere MG’s, Jaquars, Porsches en Bentley’s.
Naast de auto’s hebben wij ook een collectie aan klassieke motor- en bromfietsen. Deze zijn te bewonderen op de eerste verdieping.

Uiteraard kunt u onze verzameling bezichtigen door een bezoek te brengen aan onze showroom.

In onze ruime werkplaats wordt met de grootste zorg aan uw auto gewerkt.
Ons goed opgeleide personeel werkt met alle zorgvuldigheid aan alle vitale delen van uw auto, of het nu om remmen gaat of om het plaatsen van bijvoorbeeld een nieuwe motor.
Op de schokbrekertestbank kunnen wij via de monitor zien hoe goed de wegligging van uw auto is en daar een reparatie advies op geven. Op de remmentestbank kunnen wij zien hoe de remmen werken en zien we gelijk of uw auto niet naar één kant trekt.

Bij motor storingen aan een moderne auto lezen wij eerst de motor stuureenheid uit. Deze moet aangeven of er een storing aanwezig is. Mocht er een bepaald onderdeel zijn die de storing veroorzaakt wordt er bij ons eerst gekeken of het onderdeel gerepareerd kan worden.
Mocht dat niet het geval zijn gaan we kijken wat er de voor u de goedkoopste oplossing is.

Onderhoud aan uw auto is al kostbaar genoeg!
Bij ons gaat het erom dat u snel en tevreden weer op weg gaat!

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Garagebedrijf BMR

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Tiel? Garagebedrijf BMR is een OSW erkende auto opkoper in Tiel. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Garagebedrijf BMR zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Garagebedrijf BMR in Tiel brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)