garantie-garage-7ea53b2ef5acc5e672833ace2bf467c4.png

Garantie Garage

OSW erkende auto inkoper in Valkenswaard
Garantie Garage is al jaren actief op het gebied van in- en verkoop van Top-occasions. Wij zijn gespecialiseerd in Ford en Audi. De auto's die wij aanbieden zijn altijd technisch 100% in orde en van binnen en buiten in showroom-staat gepoetst. Beschadigingen worden door ons altijd gerepareerd. Auto's jonger dan 10 jaar en met minder dan 200.000 km leveren wij af met garantie. Daarom; Garantie Garage voor een gegarandeerd goede occasion!

Inruilen mogelijk. Om de juiste prijs indicatie vast te stellen, nodigen wij u graag uit in onze showroom. Is dit voor u niet mogelijk dan ontvangen wij graag een uitgebreide email met daarin een zo goed mogelijke beschrijving van u auto, met foto's en prijsindicatie.

Tevens kunt u een auto bij ons huren.Openingstijden

Maandag
09:00 - 20:00
Dinsdag
09:00 - 20:00
Woensdag
09:00 - 20:00
Donderdag
09:00 - 20:00
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 20:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Garantie Garage

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Valkenswaard? Garantie Garage is een OSW erkende auto opkoper in Valkenswaard. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Garantie Garage zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Garantie Garage in Valkenswaard brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)