gebruikte-automobielen-frits-van-os-f27d615f3ef4a82f27d0edfaf0f21c44.png

Gebruikte automobielen Frits van Os

OSW erkende auto inkoper in Uden
Vanaf 1986 is Frits van Os actief in de auto’s. Het is begonnen bij Opel, en is via Nissan en VW/Audi dealer terechtgekomen bij een gerenommeerd autobedrijf in de regio! Op de occasionmarkt (jong en oud gebruikt ) is dus veel know-how opgebouwd. Dat resulteert in een bedrijf waar u met een gerust hart een auto kunt kopen! Ook voor de verkoop van uw huidige auto bent u bij ons aan het juiste adres.

Ook wanneer u niet de financiële middelen beschikbaar heeft om een auto bij ons te kunnen kopen, kunt u via ons een financiering afsluiten. Wij hebben een betrouwbare partner gevonden waarmee we samenwerken. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht, we regelen het van A tot èn met Z! Bekijk hier de mogelijkheden >>

Sinds juni 2010 zijn we verhuisd naar het centrum van Uden. In ons huidige pand bevindt zich een garagebedrijf waar we veel mee samenwerken. U kunt dus ook bij ons terecht voor onderhoud, APK etc. U bent van harte welkom.

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
00:00 - 00:00
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Gebruikte automobielen Frits van Os

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Uden? Gebruikte automobielen Frits van Os is een OSW erkende auto opkoper in Uden. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Gebruikte automobielen Frits van Os zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Gebruikte automobielen Frits van Os in Uden brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)