gero-autos-9513d3c40a80dfa43a49f2cb21a6ecba.png

Gero Auto's

OSW erkende auto inkoper in Den Bosch
Gero Auto’s is een vertrouwde naam in de autobranche. Ons bedrijf is sinds 1994 gevestigd aan de Zilverenberg in Maaspoort te ‘s-Hertogenbosch. In de loop der tijd heeft Gero veel vertrouwde inkoopkanalen ontwikkeld, zoals leasemaatschappijen, dealerbedrijven maar ook de particuliere inkoop. Hierdoor kunnen wij ons onderscheiden in prijs en kwaliteit.

Gero Auto’s beschikt over ruim 3000 m2 bedrijfsruimte. Deze biedt plaats aan 150 occasions in gevarieerde prijsklassen. Voor u is het een geruststellende gedachte dat wij zijn aangesloten bij NAP, zodat u verzekerd bent van een gegarandeerde kilometerstand. Onze standaardprijzen zijn inclusief APK en afleveringsbeurt.
Tegen meerprijs leveren wij 3 maanden volledige garantie en gratis leenauto.

Wij hanteren flexibele openingstijden. Ook ’s avonds en op zondag kunt u op afspraak altijd terecht.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Gero Auto's

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Den Bosch? Gero Auto's is een OSW erkende auto opkoper in Den Bosch. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Gero Auto's zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Gero Auto's in Den Bosch brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)