gijs-automotive--581e7e484373a93c3849fab2b76542f0.png

GIJS Automotive

OSW erkende auto inkoper in Wateringen
Auto’s spreken tot de verbeelding. Het kopen van een auto is vaak een emotionele keuze. Veel mensen herinneren zich het kenteken van hun eerste auto nog. Of de geur van de auto waarmee ze op vakantie gingen als kind.

Auto’s en emotie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Waarom draait het bij veel importbedrijven dan alleen puur om de BPM? Of om de dikste sportwagens? Waar is de passie voor auto’s?

Wij vinden het importeren van een mooie Golf net zo leuk als een Porsche. Wij begrijpen dat je het waarmaken van je jongensdroom niet aan zomaar iemand toevertrouwd. Waarom kun je bij de meeste auto importbedrijven bijvoorbeeld niet meerijden naar de dealer?

Wij willen van de import van jouw auto een beleving maken. Het GIJS gevoel. Je wilt de import van jouw auto toch niet laten verzorgen door iemand die simpelweg een transportbedrijf belt? Wij halen de auto hoogstpersoonlijk op en je kunt gewoon meerijden.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 21:00
Dinsdag
09:00 - 21:00
Woensdag
09:00 - 21:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan GIJS Automotive

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Wateringen ? GIJS Automotive is een OSW erkende auto opkoper in Wateringen . Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. GIJS Automotive zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij GIJS Automotive in Wateringen brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)