cc08bdd69cbdd6355cad20f9e73a7618f6dc39a8.png

Goedhart Motoren

OSW erkende motor inkoper in Bodegraven
Stap binnen bij motor-dealer Goedhart Motoren en je proeft een aanstekelijk soort enthousiasme. Niet in de laatste plaats bij oprichter en ondernemer Berry Goedhart zelf. Hij begon in de jaren ’80 als fanatiek motorrijder vanuit het schuurtje achter zijn huis in Bodegraven met verkoop van en onderhoud aan motoren. Door zijn messcherpe oog voor alles wat een motorliefhebber wil en zoekt gingen de zaken voor de wind. Op 1 januari 1989 opende Berry dan ook een motorzaak in een pand van 300 vierkante meter aan de Beneluxweg op het bedrijventerrein Broekvelden in Bodegraven.

Berry: “Het begon als een pure hobby en ik had natuurlijk nooit verwacht dat het zo enorm zou groeien als motor-dealer. In 2002 hebben we op de huidige, schitterend bereikbare locatie aan de Europaweg een nieuw groot pand neergezet. Ons team bestaat nu uit circa 20 mensen, van wie bijna de helft al langer dan negen jaar in dienst is.”

"Wat onze kracht is? We zijn een hecht familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. We verkopen je de motor die het best bij jou past."
~Barry Goedhart

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 21:00
Donderdag
08:30 - 21:00
Vrijdag
08:30 - 18:00
Zaterdag
08:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Je motor verkopen aan Goedhart Motoren

Wil je, je motor verkopen aan een RDW erkende motor inkoper in Bodegraven? Goedhart Motoren is een OSW erkende motor opkoper in Bodegraven. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Goedhart Motoren zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de motor worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de motor ook bij Goedhart Motoren in Bodegraven brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)