groenewoud-van-kesteren-bv-2fb3be5a023f5b60c5acf603471c0946.png

Groenewoud van Kesteren bv

OSW erkende auto inkoper in SCHAGEN
Garage Groenewoud gaat per 1 januari 2014 verder als Autobedrijf Groenewoud van Kesteren
In 2013 heeft de oudste Citroën dealer van Nederland zijn 85 jarig jubileum gevierd. Nu is het tijd om een nieuwe fase in te gaan ten behoeve van de continuïteit van het bedrijf. Vanaf 1 januari 2014 voert Henk Groenewoud samen met Ronald van Kesteren de directie van het Autobedrijf Groenewoud van Kesteren.

Ronald van Kesteren werkt al bijna 18 jaar in het bedrijf. Hij is op alle afdelingen thuis maar hij richt zich voornamelijk op de verkoop. Ronald komt u tegen in de showroom. Hij, en verkoper Menno Mooij, ontvangen en informeren u graag over de meest populaire typen van Citroën. Diverse demonstratieauto’s kunnen direct worden ingezet voor een proefrit. Op afspraak kunnen Ronald en Menno zorgen dat de door u gewenste exclusieve auto via de importeur beschikbaar is.

Autobedrijf Groenewoud van Kesteren is de Citroën dealer voor Schagen en omgeving. Het werkgebied ligt tussen drie kusten: de Noordzee-, Waddenzee-, en IJsselmeerkust. Ook mensen uit de Randstad en Friesland weten ons bedrijf te vinden. Als Citroën dealer zijn we bekend in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:45
Dinsdag
09:00 - 17:45
Woensdag
09:00 - 17:45
Donderdag
09:00 - 17:45
Vrijdag
09:00 - 17:45
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Groenewoud van Kesteren bv

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in SCHAGEN? Groenewoud van Kesteren bv is een OSW erkende auto opkoper in SCHAGEN. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Groenewoud van Kesteren bv zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Groenewoud van Kesteren bv in SCHAGEN brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)