Guus Zwakhoven Auto's

OSW erkende auto inkoper in brummen
Wij zijn een familiebedrijf waar u geen nummer bent maar waar u met persoonlijke aandacht te woord wordt gestaan. Met onze jarenlange ervaring in de autobranche hebben wij inmiddels een bekende naam opgebouwd. Wij zijn een universeel autobedrijf met een breed assortiment bekende automerken, waarvan grotendeels dealer occasions die wij tegen scherpe prijzen aanbieden. Inruil is altijd mogelijk ongeacht merk, type, bouwjaar of kilometrage. Ook als u uw auto wilt verkopen kunt u bij ons terecht.

Voor informatie omtrent garantie kunt u bij ons op de zaak terecht. Wij geven u graag uitleg over de diverse mogelijkheden.

Wij danken u voor uw getoonde interesse in onze site en hopen u binnenkort persoonlijk in ons bedrijf te kunnen begroeten.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Guus Zwakhoven Auto's

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in brummen? Guus Zwakhoven Auto's is een OSW erkende auto opkoper in brummen. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Guus Zwakhoven Auto's zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Guus Zwakhoven Auto's in brummen brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)