Guus Zwakhoven Auto's

OSW erkende auto inkoper in brummen

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 8 van 8 beoordelingen


uit Vlaardingen op 27-01-2019
8
10
1200 Euro geboden via de OSW website. Bij aankomst heeft de heer Zwakhoven een rit gemaakt. Heeft opgemerkt dat de motorkap aan veel roest onderhevig is en de versnellingsbak een toekomstig probleem kan krijgen. Argumenten van de dhr Zwakhoven waren redelijk. Overeengekomen dat hij hem voor 500 euro overnam.
uit Bergen op Zoom op 15-01-2019
10
10
vriendelijke man,alles netjes afgewikkeld,contant betaald
uit Leiden op 10-09-2018
10
10
Ik heb via OSW mijn Fiat Grande Punto verkocht aan Guus Zwakhoven Auto's.
Alles verliep makkelijk en de heren (twee zoons van de eigenaar) van het bedrijf hebben het vakkundig en vriendelijk afgehandeld. Een aanrader om zaken mee te doen.
uit Maarssen op 23-07-2018
10
10
Conform gemaakte afspraak is alles netjes en correct afgehandeld.
uit Dongen op 19-07-2018
10
10
Prima zaken doen met deze mensen. Vriendelijk, vlot en volgens afspraak.
uit Rijswijk op 09-06-2018
10
10
Prima communicatie, vriendelijke mensen, snelle afhandeling, auto binnen een dag door hen opgehaald.
Top geregeld!
uit BERGEN OP ZOOM op 16-05-2018
10
10
Vriendelijk, snel ter plaatse ondanks de afstand.
uit Amsterdam op 04-05-2018
10
10
Nette afhandeling, volgens afspraak.

Je auto verkopen aan Guus Zwakhoven Auto's

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in brummen? Guus Zwakhoven Auto's is een OSW erkende auto opkoper in brummen. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Guus Zwakhoven Auto's zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Guus Zwakhoven Auto's in brummen brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)