h-o-j-dammers-e0720e779886976c58d0a7ca35bea643.png

H.O.J. Dammers

OSW erkende auto inkoper in Veen
Dammers Auto’s is een autobedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in het verkopen van kwaliteitsauto’s van Duitse premium merken. Veelal zijn dit rijk uitgeruste auto’s voor de liefhebber.

Onze doelstelling is om u een kwaliteitsauto aan te bieden tegen de best mogelijke prijs.

Wij, als familiebedrijf hechten veel waarde aan eerlijk zaken doen. SERVICE, KWALITEIT en KLANTVRIENDELIJKHEID schrijven wij daarom hier in Veen nog met hoofdletters.

Vanzelfsprekend bieden wij auto’s aan met kloppende kilometerstanden, de Nationale Auto Pas word daarom standaard bijgeleverd.

Vaak bieden wij auto’s aan die binnen de fabrieksgarantie vallen, voor auto’s die daarbuiten vallen zijn er uiteraard mogelijkheden om de auto af te leveren met een passend garantiepakket.

Laat u overtuigen door onze kwaliteit en eerlijke manier van zaken doen, en kom eens een kijkje nemen bij misschien wel uw toekomstige auto.

Met vriendelijke groeten ,

Ad Dammers & Arne Dammers

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 15:30
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan H.O.J. Dammers

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Veen? H.O.J. Dammers is een OSW erkende auto opkoper in Veen. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. H.O.J. Dammers zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij H.O.J. Dammers in Veen brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)