handels-onderneming-vorstenbosch-5e3febce697910c4bb45fc2b554d4398.png

Autobedrijf John Vorstenbosch

OSW erkende auto inkoper in Heeswijk Dinther

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 8 van 8 beoordelingen


uit Nuland op 08-12-2018
10
10
Mijn ervaring is al jaren heel goed
uit Veghel op 06-12-2018
8
10
Ik heb een leuke auto gekocht bij John.
Hij heeft me daarbij goed bijgestaan. Ik ben blij dat ik voor John van Vorstenbosch heb gekozen.
uit Rosmalen op 06-12-2018
8
10
Toen ik op zoek was naar een 'nieuwe gebruikte' auto was het logisch dat ik aan dit autobedrijf dacht. Door mijn woon-werkrit rij ik dagelijks twee keer langs deze zaak aan het kanaal. Autobedrijf Vorstenbosch heeft een goede professionele uitstraling: schone vlaggen, een duidelijke affiche met een digitale klok aan de poort en een breed assortiment auto's dat netjes op type gerangschikt stond. Bovendien staat er duidelijke bewegwijzering vanaf de N279, wat ook aanspreekt. Het totaalplaatje van deze presentatie wekt een goede indruk.
Met een budget in de kontzak en ruime gezinswagen in gedachte maakte ik kennis met John. Een enthousiaste eigenaar, lekker direct van karakter. Kortom, geen praatjes, maar 'what you see is what you get'. Hij nam goed de tijd om het aanbod te tonen dat bij mijn wensen aansloot en liet me vrij mijn gang gaan bij het nader inspecteren van de auto's waar ik uit zou gaan kiezen. De uiteindelijke keuze had een goed overeenkomend prijskaartje wat betreft bouwjaar en kilometerstand. Een prima deal dus.
De afhandeling van de aankoop was prima: na een paar dagen was de APK verricht, het papierwerk gedaan en stond mijn nieuwe auto spik-en-span voor me klaar. Zelfs toen kort daarop de accu vervangen moest worden - die zat nu eenmaal aan zijn levensduur en het exacte moment is lastig te bepalen - werd deze fatsoenlijk en zelfs op locatie vervangen. Een service die je misschien verwacht, maar die daarmee niet vanzelfsprekend is en die ik heel erg waardeer!
De wagen heeft me nog geen moment teleurgesteld. Met het oog op het ruime aanbod in soorten en types auto’s en de navenante service is dit autobedrijf een prima aanrader.
uit Helmond op 15-11-2018
10
10
Laatst een hele mooie vw golf cabrio gekocht hier. Het slot bleek versleten en kapot te zijn kwamen we achter, na het weekend gebeld en konden meteen dezelfde dag langskomen. Slot is de dag erna gemaakt op kosten van de garage. Kei vriendelijke mensen met kei goeie service! Helemaal tevreden.
uit Tirol op 24-10-2018
10
10
Al meerdere auto's gekocht bij dit bedrijf telkens een probleemloze auto gehad en net iets gunstiger als elders
Alleen de koffie zou Ik niet nemen.
uit Beek en donk op 19-10-2018
10
10
Reeds mijn 3e auto aangeschaft bij autobedrijf john vorstenbosch Ons vertrouwd adres voor onderhoud, reparaties en aanschaf auto’s. Geweldige service en een warm welkom En uiteraard staat de koffie altijd klaar ben zo als altijd zeer tevreden bij autobedrijf john vorstenbosch
uit Den Dungen op 18-10-2018
10
10
Wij kopen al jaren onze auto's via Autobedrijf Vorstenbosch. Hij verkoopt ze pas als hij zelf zeker weet dat de auto's goed zijn. Het bedrijf staat altijd voor je klaar voor raad en daad. Service is perfect.
uit Hedel op 17-10-2018
9
10
Zeer mooi en goed bedrijf. Fijne medewerkers die je goed helpen en te woord staan. Voor mij een zeer fijne ervaring.

Je auto verkopen aan Autobedrijf John Vorstenbosch

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Heeswijk Dinther? Autobedrijf John Vorstenbosch is een OSW erkende auto opkoper in Heeswijk Dinther. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Autobedrijf John Vorstenbosch zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Autobedrijf John Vorstenbosch in Heeswijk Dinther brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)