handels-onderneming-vorstenbosch-5e3febce697910c4bb45fc2b554d4398.png

Autobedrijf John Vorstenbosch

Kanaaldijk-Noord 40 (route)
Heeswijk-Dinther

Klantwaarderingen

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 15:00
Zondag
Gesloten
Deel dit bedrijf

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 10 van 14 beoordelingen


Aanbevolen door klant
7
Service
7
Bereikbaarheid
7
Klantvriendelijk

Lekke band onderweg. Kom uit Amsterdam. Zag bordje onderweg van autobedrijf Vorstenbosch. Erheen. Vriendelijk, meteen band gerepareerd en veilig 's avonds weer thuis. Super.


Riet uit Amsterdam
7 woensdag 02 september 2020
Aanbevolen door klant
9
Service
10
Bereikbaarheid
10
Klantvriendelijk

Goed en netjes geholpen! Aardig en heel vrijblijvend kunnen rondkijken naar de auto's die er stonden. Gastvrij met koffie en een praatje. Hele fijne auto gekocht. We rijden er met veel plezier in onze Nissan Qashqai rond.


Monique uit Eindhoven
9 maandag 08 juni 2020
Aanbevolen door klant
10
Service
10
Bereikbaarheid
10
Klantvriendelijk

Al diverse keren voor onderhoud, aanschaf van een auto(s)geweest en altijd perfect geholpen! Goed bereikbaar, prima service en Brabantse gastvrijheid! Weten ook zeker dat we oprecht geholpen worden. Thanks!


Corina uit Schijndel
10 vrijdag 05 juni 2020
Aanbevolen door klant
9
Service
9
Bereikbaarheid
9
Klantvriendelijk

In maart een mooie Ford B max gekocht. Auto keurig afgeleverd. Het was nog koud weer. Paar weken later op een warme dag bleek de airco defect, kan gebeuren. Daarover contact opgenomen met John. Ik woon op 125 Km afstand, dus hoe regelen we dat? Afgesproken dat ik de auto kon brengen en dat deze voor mij gratis gerepareerd zou worden. Zo gezegd , zo gedaan. Dus prima service.


S uit Almelo
9 donderdag 07 mei 2020
Aanbevolen door klant
10
Service
10
Bereikbaarheid
10
Klantvriendelijk

Onlangs heb ik een prachtige auto gekocht bij Autobedriif Vorstenbosch, op alle punten fantastisch geholpen, ik raad iedereen aan hier een auto te kopen!


Lody uit Veldhoven
10 maandag 02 maart 2020
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Ik heb een goede ervaring met autobedrijf Vorstenbosch. Bij binnenkomst werd ik hartelijk ontvangen met een lekker bakje koffie. Vervolgens werd ik goed geholpen met mijn auto. Ik raad dit bedrijf zeker aan bij anderen.


Sandra uit Den Bosch
9 zondag 19 mei 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Mijn ervaring is al jaren heel goed


Ad uit Nuland
10 zaterdag 08 december 2018
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Ik heb een leuke auto gekocht bij John. Hij heeft me daarbij goed bijgestaan. Ik ben blij dat ik voor John van Vorstenbosch heb gekozen.


Tahira uit Veghel
8 donderdag 06 december 2018
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Toen ik op zoek was naar een 'nieuwe gebruikte' auto was het logisch dat ik aan dit autobedrijf dacht. Door mijn woon-werkrit rij ik dagelijks twee keer langs deze zaak aan het kanaal. Autobedrijf Vorstenbosch heeft een goede professionele uitstraling: schone vlaggen, een duidelijke affiche met een digitale klok aan de poort en een breed assortiment auto's dat netjes op type gerangschikt stond. Bovendien staat er duidelijke bewegwijzering vanaf de N279, wat ook aanspreekt. Het totaalplaatje van deze presentatie wekt een goede indruk. Met een budget in de kontzak en ruime gezinswagen in gedachte maakte ik kennis met John. Een enthousiaste eigenaar, lekker direct van karakter. Kortom, geen praatjes, maar 'what you see is what you get'. Hij nam goed de tijd om het aanbod te tonen dat bij mijn wensen aansloot en liet me vrij mijn gang gaan bij het nader inspecteren van de auto's waar ik uit zou gaan kiezen. De uiteindelijke keuze had een goed overeenkomend prijskaartje wat betreft bouwjaar en kilometerstand. Een prima deal dus. De afhandeling van de aankoop was prima: na een paar dagen was de APK verricht, het papierwerk gedaan en stond mijn nieuwe auto spik-en-span voor me klaar. Zelfs toen kort daarop de accu vervangen moest worden - die zat nu eenmaal aan zijn levensduur en het exacte moment is lastig te bepalen - werd deze fatsoenlijk en zelfs op locatie vervangen. Een service die je misschien verwacht, maar die daarmee niet vanzelfsprekend is en die ik heel erg waardeer! De wagen heeft me nog geen moment teleurgesteld. Met het oog op het ruime aanbod in soorten en types auto’s en de navenante service is dit autobedrijf een prima aanrader.


Pascal uit Rosmalen
8 donderdag 06 december 2018
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Laatst een hele mooie vw golf cabrio gekocht hier. Het slot bleek versleten en kapot te zijn kwamen we achter, na het weekend gebeld en konden meteen dezelfde dag langskomen. Slot is de dag erna gemaakt op kosten van de garage. Kei vriendelijke mensen met kei goeie service! Helemaal tevreden.


Danni uit Helmond
10 donderdag 15 november 2018