handelsonderneming-aalberts-bedrijfsautos-v-o-f--a7a9ba8a3403ac4bfc90e7b2d65c4134.png

aalberts autos

OSW erkende auto inkoper in laren
Handelsonderneming Aalberts Bedrijfsauto's V.O.F.

Aalberts Bedrijfswagens is gespecialiseerd in de in- en verkoop en in en export van bedrijfswagens en trucks. Wij zijn in 2008 gestart in Laren (GLD) onder de naam Aalberts Auto's en zijn in 2010 volledig over gegaan op uitsluitend bedrijfswagens. in 2014 zijn wij verhuisd naar de Scheggertdijk 82A in Almen waar wij tot op heden zijn gevestigd.

Wij bieden al onze Bedrijfswagens op internet aan tegen scherpe prijzen. Dit, omdat het merendeel van onze kopers bij ons komt via internet. Deze komen ook vaak van ver buiten onze regio. Voor deze kopers is het vaak interessanter om de bedrijfswagen zonder garantie te kopen.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan aalberts autos

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in laren? aalberts autos is een OSW erkende auto opkoper in laren. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. aalberts autos zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij aalberts autos in laren brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)