haveman-autos-e6508aa1578ff87926a7c76dc4d2dfb5.jpg

Haveman Auto's

OSW erkende auto inkoper in Nijensleek
Voor het zorgvuldig uitvoeren van reparaties of onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres!
Onze werkplaats beschikt over twee bruggen en de beste testapparatuur en een uitgebreid assortiment speciaal gereedschap.

Elke auto verdient een goed onderhoud. Bij Haveman is uw auto in goede handen. Haal het beste uit uw auto door reparaties niet uit te stellen. Bovendien bespaar je veel door tijdig een goede onderhoudsbeurt te laten uitvoeren.

Want met een verzorgde auto rijdt u duizenden kilometers meer!
Haveman voert reparaties uit voor alle auto merken.

Goede banden zijn een must voor de veiligheid van uw auto. Bij Haveman Auto’s vinden we het belangrijk u het juiste advies hierover te verschaffen.

Bent u op zoek naar een bepaald merk van autobanden of een specifiek model? Kom langs bij Haveman Auto’s en wij regelen het voor u!
Voorspelt het een koude winter te worden, komt tijdig langs voor uw winterbanden!

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Haveman Auto's

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Nijensleek? Haveman Auto's is een OSW erkende auto opkoper in Nijensleek. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Haveman Auto's zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Haveman Auto's in Nijensleek brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)