haverkamp-automobielen-b-v--1ecbb2e790b81cec655931de4822dac0.png

Haverkamp Automobielen b.v.

OSW erkende auto inkoper in Teuge
Haverkamp in Teuge bestaat inmiddels al 113 jaar!

Rond 1892 werd er een smederij opgericht in Teuge, door Johannes Haverkamp. Zonen van Johannes, Jan en Hein Haverkamp, hebben de smederij officieel geregistreerd op 02-02-1901. Jan en Hein waren broers en werkten in de smederij, waarin paarden met hoefijzers werden beslagen en ijzeren banden om wielen van wagens werden gelegd.
Omdat de smederij aan een drukke hessenweg lag, kwamen er toen al veel mensen langs. Ook was het indertijd een hulppost voor het Rode Kruis. Tevens was het een klein postagentschap, zodat mensen er ook terecht konden voor verzenden van brieven, telegrafisch werk en dergelijke. Er werden ook kolen verkocht die aan de deur werden afgeleverd. Na het afleveren werden de kinderen Jo en Gerard op de fiets gestuurd om her en der uitstaande facturen te innen.

Vanaf 1930 werd de smederij uitgebreid met een fietsenzaak, welke werd beheerd door een derde broer: Anton Haverkamp.

Deze broers werden de oprichters van Haverkamp’s automobielen bv. Rond 1960 werden de eerste auto’s verkocht, en wordt er met een benzine tankstation gestart. Een bijzaak van het benzinestation was de verkoop van butaangasflessen.

De broers hebben het samen 20 jaar volgehouden alvorens een van de huidige directeuren, Rudy in het bedrijf kwam. Het werd tijd voor een nieuwe koers, en die sloeg Rudy samen met zijn vader Jo in. Er werden auto’s uit West-Duitsland geïmporteerd en in Nederland weer verkocht.

In de zomer van 1985 kwam de tweede broer, Han, het team versterken en vanaf 1992 kwam Carl erbij.

Openingstijden

Maandag
08.00 - 17.30
Dinsdag
08.00 - 17.30
Woensdag
08.00 - 17.30
Donderdag
08.00 - 17.30
Vrijdag
08.00 - 17.30
Zaterdag
08.00 - 15:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan Haverkamp Automobielen b.v.

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Teuge? Haverkamp Automobielen b.v. is een OSW erkende auto opkoper in Teuge. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Haverkamp Automobielen b.v. zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Haverkamp Automobielen b.v. in Teuge brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)