heubee-autos-d5723bb1439f63c086674211dd79c5c3.jpg

Heubee Auto's

OSW erkende auto inkoper in Beek en Donk

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 3 van 3 beoordelingen


uit schoonhoven op 21-07-2017
10
10
schitterende keurige goed onderhouden mercedessen heeft dit bedrijf staan en bijna allemaal van de 1ste eigenaar en allemaal met complete historie, waarvan een prachtige E-klasse hebben gekocht. John,,, bedankt voor de goede service. En voor iedereen die een mooie mercedes zoekt ECHT EEN AANRADER.
uit Dordrecht op 19-06-2017
10
10
wij hebben bij heubee auto's in Beek en Donk al onze tweede auto gekocht, zeer vriendelijk stel en zeer zeker betrouwbaar, zeker een aanrader om hier een mooie mercedes te kopen
uit Dinther op 12-11-2016
10
10
Keurig kleinschalig bedrijf en zeer vriendelijke eigenaar welke ons heel blij gemaakt heeft met een zeer mooie Mercedes.
Hij neemt echt de tijd voor zijn klanten.
Zeer zeker een vertrouwd bedrijf

Je auto verkopen aan Heubee Auto's

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Beek en Donk? Heubee Auto's is een OSW erkende auto opkoper in Beek en Donk. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. Heubee Auto's zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij Heubee Auto's in Beek en Donk brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)