heynen-vof-handelaar-b353266ed4c4bdcdeba91c556eda88e7.png

heynen vof Handelaar

OSW erkende auto inkoper in Sint Willebrord
Heynen v.o.f. is een jong en fris bedrijf dat dat gevestigd zit in Sint Willebrord. Heeft u de auto die bij u past gevonden op onze pagina, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een proefrit!
Uiteraard bent u ook van harte welkom om de auto’s van dichtbij te bekijken in onze showroom en wel onder het genot van een kopje koffie. Gelieve van te voren even te bellen voor een afspraak, aangezien wij veel onderweg zijn om voor u de beste auto’s te vinden.
Wilt u meer informatie over een auto en heeft u geen tijd om langs te komen? Mail ons dan gerust even, wij vertellen u alles wat u wilt weten over de auto.

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur. Zaterdag van 09.00 uur tot 15.00 uur. Zondag zijn wij open op afspraak.


Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 15:00
Zondag
Gesloten

Je auto verkopen aan heynen vof Handelaar

Wil je, je auto verkopen aan een RDW erkende auto inkoper in Sint Willebrord? heynen vof Handelaar is een OSW erkende auto opkoper in Sint Willebrord. Meldt je motor gratis en vrijblijvend aan op onze website. heynen vof Handelaar zal je een vrijblijvend bod doen. Wanneer je akkoord gaat met het bod, kan de auto worden opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard kun je de auto ook bij heynen vof Handelaar in Sint Willebrord brengen, en ontvang je direct het geld en de vrijwaring.

Waardebepaling opvragen

Het kopen en verkopen van een voertuig is vaak een hele opgave. Dit is iets wat je niet elke dag doet. Je wilt daarom goed weten wat de nieuwe en je huidige voertuig waard is. Ook is het belangrijk om te weten of een voertuig zowel technisch als juridisch in orde is. Door middel van onze kentekencheck kun je alle voertuiggegevens over een kenteken raadplegen. Je ziet hierdoor direct alle benodige informatie van het voertuig. Je kunt onderandere het bouwjaar en de handelsbenaming opvragen.

Het kenteken rapport bestaat uit o.a.
  • Merk, model, bouwjaar, vermogen, etc.
  • Uitgebreide motor en milieu informatie
  • WOK (wachten op keuren) controle
  • Maten en gewichten
  • Eigenaarshistorie (aantal eigenaren)
  • APK en historie
  • Wegenbelasting (per provincie)
  • Logische tellerstand controle
  • Waardebepaling (handels-, dag- en inruilwaarde)